Mobiili.fi iPhonien kavereiksi lisää älykellovaihtoehtoja – tuki Android Wearille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android Wear -älykellon voi nyt yhdistää myös iPhoneihin


  Älykellot ovat olleet jo markkinoilla pitkään, mutta Google ja Apple ovat laittaneet viime aikoina paukkuja niihin enemmän. Android Wear on Googlen älykelloalusta, joka löytyy tällä hetkellä muutamista laitteista. Aiemmin Android Wear -älykellot eivät toimineet Applen iPhone-älypuhelinten kanssa, mutta Google on tänään julkaissut Android Wear -sovelluksen Applen App Storeen tuoden iPhoneille tuen Android Wear -älykelloille. Google kertoo asiasta blogissaan.

  Android Wear -sovelluksen voi ladata iPhone 5:lle, 5c:lle, 5s:lle, 6:lle ja 6 Plussalle. Puhelimessa täytyy kuitenkin olla iOS 8.2 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio.

  Googlen mukaan Android Wear -kelloista tällä hetkellä iPhonen kanssa toimii ainoastaan LG Watch Urbane – ja kaikki tulevat älykellot, kuten Huawei Watch, toimivat iPhonien kanssa. The Verge kuitenkin on huomannut, että ainakin toistaiseksi iPhonien kanssa toimii myös vanhempi älykello Motorola Moto 360. The Verge kuitenkin huomauttaa, että kellon täytyy olla päivitettynä uusimpaan Android Wear -käyttöjärjestelmäversioon ja se on tällä hetkellä Android Wear 1.3. Näin ollen on mahdollista, että myös muut vanhemmat Android Wear -älykellot toimivat iPhonen kanssa.

  Android Wear -sovelluksen voit ladata iPhonelle Applen App Storesta ilmaiseksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju