iPhonen tappajat

Keskustelu osiossa 'Apple', aloittaja kalamake, 30/7/10.

 1. kalamake Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  16/4/03
  Viestit:
  606
  Tykkäykset:
  1
  En ainakaan äkkiseltään huomannu ketjua aiheesta.

  Mutta, Wavea käyttäneenä ja nyt hetken aikaa iPhonea(3g) kanssa käyttäneenä, luurithan on ihan eri planeetalta.
  Johonkin N95 verrattuna omenaluuri tuntuu hyvältä mutta ipod player on aikas syvältä, luokkaa kiinalainen 20e soitin.

  Näyttöjähän ei voi verrata, 4 version näytöstä en tiedä näyttääkö se yhtään paremmalta.

  Ja se että omenassa ei ole muistikorttia on vain tapa rajoittaa kappaleiden kopiointia omasta kokoelmasta, yritetään pitää langat hallusssa ja rahastaa.

  Wave on aika hyvin hinnoiteltu verrattuna ominaisuuksiin. Ja pääsee sovelluskauppaan ilman tunnuksia ja kortteja. Vaikka kännykästä käsin.

  Minusta käytettävyys Wave vrt 3G on kuin vertaisi N95 ja 3G. Jotenkin kuvittelin että iPhonet ois jotain mahtavaa, aika pettynyt olen. Joskus ehkä ollut hienoa. En edes tiedä pelaako omenissa tausta lataus puhelun aikana, vai katkeaako sekin.

  Tappaja on löytynyt vai mitä mieltä olette? Vai onko muita jotka voisivat uhata iPhonen asemaa?
   
 2. Mr.Tyson Vieras

  0   0   0

  Kyllä pidän ihan oikeasti Wavea parempana laitteena kun iPhoneja, ihan ilman mitään Apple-vihaakin. Nelosta en toki vielä ole kokeillut, mutta kaikki muut versiot iPhoneista on ollu omistuksessa. Melkeen 100% varmuudella uskallan sanoa, että jos nyt testaisin ekaa kertaa Wavea ja iPhonea, niin kallistuisin Waveen. Oikeastaan ainoa asia missä häviää, on ohjelmistokaupan tarjonta, joka sekin melko kovaa vauhtia laajenee myös Samsungilla.. Toki Wavessa muutamat asetukset on hieman epäloogisissa paikoissa, mutta kun ne kuntoon saa, niin ellei parempaakin, niin ainakin yhtä jouhevaa käyttöä kun iPhoneilla. Jos muuta väittää, niin vika on kyllä oikeasti käyttäjässä.
   
 3. massimo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  3062
  Tykkäykset:
  218
  En ymmärrä miksi halusit tällaisen keskustelun aloittaa, mutta laitetaan kommentti koska on avattu.
  Miksi puhelin valmistajat yrittävät saada Iphonen tappajan, tehkööt vain erinomaisia älypuhelimia.
  Eikös Wave ole paljon uudempaa mallia mitä Iphone 3, joten älkää verrattko näitä keskenään. Oikea vertailukohde olisi Iphone 4.
  HUOM!!!! En omista Iphonea vaikka tekstistä voisi luulla. Omistan Galaxy S:n ja en edes yritä verrata näitä puhelimia keskenään koska uskoisin että molemmat ovat hyviä ellei erinomaisia.
   
 4. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29276
  Tykkäykset:
  7526
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Tätä missiota on media tehnyt pitkään. Esim. jos valmistaja julkaise tiedotteen otsikolla: Tässä uusi älypuhelinmallimme, XttTjhk89199i joka on huippuunsa hiottu ominaisuuksiltaan. Tuon lauseen sitten saakin lukea / kuulla eri medioista hiukan mediaseksikkäämpänä: Puhelinvalmistaja x lupaa: "Tässä iPhone tappajamme.".
   
 5. jaskavaan Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/11/05
  Viestit:
  971
  Tykkäykset:
  124
 6. Mr.Tyson Vieras

  0   0   0

  En mä ainakaan mistään tappajasta puhukkaan, kun tiedän iPhone nelosta kokeilemattakin Waven olevan parempi, MINULLE.
   
 7. kalamake Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  16/4/03
  Viestit:
  606
  Tykkäykset:
  1
  Homman ajatus oli tää. Apple fanaatikot hurras ja kumarsi Stevelle että tullut hieno laite. Puhelimessa oli vain "pieniä" puuteita joita on totuttu näkemään jo puhelimissa kuten mms ja liuta muita. Nämä ei ymmärtäneet että samat toiminnot saa myös halvemmalla jos ei oo omena logoa. Ja kun yrittää kertoa asiasta niin työnnetään sormet korviin ja huudetaan la la la la. Onhan se ainakin käytettävyydeltä ollut hyvä vrt Nokia .

  Tappaja termihän tulee siitä että Applen myynti pienenee kun ihmiset huomaa että joissain puhelimissa voi olla asiat yhtähyvin tai paremmin ja puolet pienemmällä hintalapulla. Eli Jonkun myynnit pienenee ja toisen kasvaa, jos kilpaillaan samasta asiakasryhmästä vastaavilla tuotteilla.

  Jos olisi yksi auto joka kulkisi yli 100 km/h ja tulisi toinen auto joka tekisi samaa, niin tämä olisi ensin mainitun tappaja auto. Tämä siis esimerkki, jos 100 kmh kulkeminen olisi oleellista.

  Sitä oli ajatus keskustella mitä vastaavia on ja onko niillä potkua Applen myynnin pienentämiseen sillä siitähän tässä loppupeleissä on kysymys.
  Siellä norsunluu torneissa kuvitellaan että asiakkaat on tyhmiä ja ostaa kunhan merkki on oikea. Applella sitä tapahtuu paljon ja Nokialla vähemmän. Liekö Nokia jengi sitten viisaampaa että lukee netistä että toimiiko härpäke ennen ostoa.
   
 8. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Apple on pelätty tuote, sillä on hyvä brändi... Noh. tietokoneet tuntuu olevan ok. ja mitä nyt työskennelly olen niiden kanssa, on nopeita käyttää myös. Samaa hyvää en voi sanoa puhelimista. Ikävä kyllä, vaikka haluaisinkin.
   
 9. bussifriikki

  bussifriikki Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/09
  Viestit:
  1691
  Tykkäykset:
  64
  Puhelinmalli:
  Symbian-MeeGo -linjalla mennään
  Nokia 5230 on kyl ainoo oikea iPhone tappaja.
   
 10. ylisähkäri

  ylisähkäri Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  6/12/09
  Viestit:
  638
  Tykkäykset:
  16
  Puhelinmalli:
  Galaxy s8+ & iphone 8 +
  Heh, no toinen tykkää tyttärestä, toinen äitistä ja joku vielä isästäkin, tää koko ketju on ihan turha koska niin monta mielipidettä kuin käyttäjääkin.
   
 11. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Varmasti.. parempi olisi ettei olisi keskustelua ollenkaan Applesta, kun osa tykkää ja osa ei.
   
 12. jaskavaan Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/11/05
  Viestit:
  971
  Tykkäykset:
  124
  En tiedä mikä tietty puhelin, mutta Android myy nykyisin enemmän kuin iphone. Se lienee Applen suurin uhka. Mutta jos "tappaja" tarkoittaa mikä myy enemmän rahassa mitattuna, niin vaikea sanoa. Ellei sitten Applen viimeaikaiset pelleilyt ja ylimielisyys vaikuta myyntiin.
   

Jaa tämä viestiketju