1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

iPhonen operaattorilukitus

Keskustelu osiossa 'Apple', aloittaja Timmyy, 3/11/09.

 1. Timmyy

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/6/09
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Tuota asiaa nyt olen tässä koittanut hieman selvitellä, mutta hiukkasen hämärään on jäänyt, että kun op-lukitus poistetaan oikealla tavalla (Soneran ja Applen toimesta), niin tarvitsenko tuohon puhelimen aktivointiin vielä Soneran SIM-kortttia? Elisa olisi tarkoitus ottaa käyttöön, kunhan tuo purkuprosessi on saatu Soneran kanssa päätökseen.
   
 2. sahkari Vieras

  0   0   0

  Eli kun saat tiedon että purku tehty, laitat toisen operaattorin kortin sisään puhelimeen ja laitat puhelimen itunesiin kiinni ja sen jälkeen ottaa yhteyttä apleen ja ilmoittaa lukitus poistettu, helppo homma.
   
 3. Timmyy

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/6/09
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Kiitoksia tiedosta. Tehdäänkö tuo lukituksen poisto niin, että syötetään iPhoneen jokin koodi jolla avataan puhelin, vai miten tuo käytännössä tapahtuu?
   
 4. sahkari Vieras

  0   0   0

  Ei mitään koodeja tarvitse, sonera ilmoittaa applelle että kyseisen imein omaava luuri on vapautettu ja kun laitat toisen operaattorin kortin sisään ja lykkäät itunesiin kiinni niin kohta ilmoittaa että lukitus purettu päivitetäänkö operaattori asetukset :)
   
 5. Solution

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/7/09
  Viestit:
  162
  Tykkäykset:
  1
  Niin kuin sahkari sanoi, luuri kiinni iTunesiin ja odottaa ilmoitusta. Tuo pitää tehdä myös aina kun tekee full resetin luurille, koska se purkaminen ei ole ikinä pysyvä noissa tehdaslukituissa
   
 6. Timmyy

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/6/09
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Kiitokset avusta. Nyt vaan sitte jännäilemään millon tuo lukitus poistetaan, reilun viikon verran tässä on jo odoteltu :)
   
 7. sahkari Vieras

  0   0   0

  Oletko maksanut jo sen lukituksen purku summan soneralle? Jos olet ja siitä on jo aikaa yli 3 päivää niin soitto vain asiakaspalveluun ja ilmoitat että olet maksanut lukituksen purun, niin homma nopeutuu, asiakaspalvelija tekee sen purun siinä puhelun aikana. Itselläni kyllä silloin oli jotain ongelmia siellä päässä yhteyksissä applelle niin laittoin tunnin päästä puhelusta tekstarin että lukitus purettu.
   

Jaa tämä viestiketju