Mobiili.fi iPhoneissa kameraongelmaa – Apple aloitti vaihto-ohjelman iPhone 6 Plussalle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Apple on aloittanut kameroiden vaihto-ohjelman viime syksynä julkaistuille iPhone 6 Plus -puhelimille. Ohjelma ei koske kaikkia 6 Plus -laitteita, mutta osassa puhelimista niiden iSight-takakamera saattaa olla viallinen ja ottaa epäselviä kuvia.

  Applen mukaan osassa iPhone 6 Plus -laitteita on kamerassa viallinen komponentti, jonka vuoksi kuvista ei tule tarkkoja. Viallinen komponentti löytyy osasta viime vuoden syyskuun ja tämän vuoden tammikuun välillä myytyjä puhelimia.

  Mikäli käyttäjän iPhone 6 Plussan takakamera ottaa epäselviä kuvia, voi sen sarjanumeron perusteella tarkistaa, kuuluuko kyseinen laite vaihto-ohjelman piiriin. Tarkistuksen voi tehdä Applen verkkosivuilla. Laitteen sarjanumeron näkee asetusvalikosta, kohdasta Yleiset – Tietoja.

  Mikäli laite kuuluu kameran vaihto-ohjelman piiriin, voi sen toimittaa valtuutetulle Apple-huoltoliikkeelle, joka tarkistaa laitteen toimivuuden ja kuulumisen vaihto-ohjelman piiriin. Mikäli laitteessa ilmenee muita, käyttäjästä riippuvaisia vikoja, kuten haljennut näyttö, täytyy ne korjata ennen kameran vaihtamista. Tästä saattaa aiheutua käyttäjälle lisäkustannuksia. Ennen laitteen toimittamista huoltoliikkeeseen, kannattaa sen tiedot ja sisältö varmuuskopioida.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju