iPhoneen koodeja

Keskustelu osiossa 'Apple', aloittaja J.J-75, 16/12/09.

 1. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  1) *3001#12345#* and tap Call. Enter Field Mode.Field mode reveals many of the inner settings of your iPhone, specifically up-to-date network and cell information.

  2) *#06# Displays your IMEI. No need to tap Call.IMEI is the unique identifier for your cell phone hardware.Together with your SIM information it identifies you to the provider
  network.

  3) *777# and tap Call. Account balance for prepaid iPhone.

  4) *225# and tap Call. Bill Balance. (Postpaid only)

  5) *646# and tap Call. Check minutes. (Postpaid only)These three are pretty self explanatory.

  6) *#21# and tap Call. Setting interrogation for call forwards.Discover the settings for your call forwarding.You’ll see whether you have voice, data, fax, sms, sync, async, packet access, and pad access call forwarding enabled or disabled.

  7) *#30# and tap Call. Calling line presentation check.This displays whether you have enabled or disabled the presentation of the calling line, presumably the number of the party placing the call.

  8)*#76# and tap Call. Check whether the connected line presentation is enabled or not.State whether the connected line presentation is enabled or disabled. Presumably similar to the calling line presentation.

  9) *#43# and tap Call. Determine if call waiting is enabled.Displays call waiting status for voice, data, fax, sms,sync data, async data, packet access and pad access. Each item is either enabled or disabled.

  10) *#61# and tap Call. Check the number for unanswered calls.Show the number for voice call forwarding when a call is unanswered. Also show the options for data, fax, sms, sync, async, packet access and pad access.

  11) *#62# and tap Call. Check the number for call forwarding if no service is available.Just like the previous, except for no-service rather than no-answer situations.

  12) *#67# and tap Call. Check the number for call forwarding when the iPhone is busy.And again, but for when the iPhone is busy.

  13) *#33# and tap Call. Check for call control bars.Check all the usual suspects (voice, data, fax, sms, etc) to see whether barring is enabled or disabled for outgoing.


  En tiedä onko jo tiedossa, mutta laitan nyt kuitenkin. Jos joku ystävällisesti suomentaisi kaiken, niin tekee muille palveluksen ja minulle.. Varmaahan ei ole, mitkä koodeista toimii ja miten, joten muistakaa sitten. Omalla vastuulla.
   
 2. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  Eipä ole ennen tullut vastaan näitä koodeja. Nyt on )
   
 3. captain

  captain

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/4/06
  Viestit:
  974
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 3
  Google translaten "sinne päin" käännös..

  1) * 3001 # 12345 # * ja kosketa Soita. Kirjoita Kenttä Mode.Field tilaan paljastaa monia sisäisiä asetuksia iPhonessa, erityisesti ajan tasalla verkko-ja solun tiedot.

  2) * # 06 # Näyttää IMEI. Ei tarvitse napauttaa Call.IMEI on yksilöllinen tunniste Kännykkä hardware.Together SIM tiedot tunnistaa sinut palveluntarjoajan
  verkko.

  3) * 777 # ja kosketa Soita. Tilin saldo prepaid-iPhone.

  4) * 225 # ja kosketa Soita. Bill Balance. (Postpaid vain)

  5) * 646 # ja kosketa Soita. Tarkista minuuttia. (Postpaid vain) Nämä kolme ovat melko itsestään selvä.

  6) * # 21 # ja kosketa Soita. Jossa kuulustelua varten puhelun forwards.Discover voit myös soittaa forwarding.You 'll see, onko sinulla on ääni-, data-, faksi, sms, sync, async, Packet Access, ja alusta saada soitonsiirto käytössä vai ei.

  7) * # 30 # ja kosketa Soita. Kutsuvan linjan esittely check.This näyttää, onko sinulla käytössä tai poistettu käytöstä kutsuvan linjan, oletettavasti määrä osapuolen saattamisesta puhelun.

  8) * # 76 # ja kosketa Soita. Tarkista, onko kytketyn esitys on käytössä tai not.State onko kytketyn esitys on käytössä vai ei. Oletettavasti samanlainen kutsuvan linjan esittely.

  9) * # 43 # ja kosketa Soita. Onko Koputus on enabled.Displays Koputus aseman ääni-, data-, faksi, tekstiviesti, synkronoida tiedot, async tiedot, Packet Access ja PAD pääsy. Kukin erä on joko käytössä tai poistettu käytöstä.

  10) * # 61 # ja kosketa Soita. Tarkista numero vastattu calls.Show numero puhelujen välittäminen, kun puhelu on vastattu. Osoittavat myös vaihtoehtoja data-, faksi, sms, sync, async, Packet Access ja PAD pääsy.

  11) * # 62 # ja kosketa Soita. Tarkista numero soitonsiirto, jos palvelua ei ole available.Just kuin edellinen, paitsi ei-palvelun sijaan ei-vastausta tilanteissa.

  12) * # 67 # ja kosketa Soita. Tarkista numero soitonsiirto kun iPhone on busy.And uudelleen, mutta kun iPhone on varattu.

  13) * # 33 # ja kosketa Soita. Tarkista puhelun hallinta bars.Check kaikki tavanomaiset epäillyt (ääni-, data, faksi, sms, jne.), onko esto on käytössä tai poistettu käytöstä lähtevän.

  Ei oo kyllä kehumista :)
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Aattelin, että suomennos vois olla motivaattorina teille iPhonen omistajille. Nyt kun ei ole kapulaa sellasta itselläni, niin ei pääse testaamaan mitä nää todellisuudessa tarkottaa ja tekee. Samalla suomennos lisäisi tietämystänne. Mun sivuilla on Nokian puhelimiin olevia koodeja. Vähän siihen tapaan kannattaisi selvittää näidenkin toiminta. Suoraan tekstiä lainata myös voi... esim. Imein kohdalla.

  Kenestä Iphonen asiantuntija tälle palstalle? Aika alkaa NYT!
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  1 kohdan taisit ymmärtää, kakkos kohta on standarti kamaa. Loput enemmän tai vähemmän standarteja operaattoriohjauksia, jotka löytyvät vanhoista GSM oppaista tarkemmin selitettynä ja ohjeistettuna (prepaid liittymiin liittyvät jutut prepaid ohjeista, jos operaattori mainittuja toiminteita tukee)
   

Jaa tämä viestiketju