Iphone X / Note 8 vai tuleva Galaxy S9+?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja juselote1, 13/1/18 klo 00:27.

 1. juselote1

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  30/1/14
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung
  Valinnan vaikeutta päättää mihin puhelimeen sijoitan. Yllä mainitut puhelimet kiinnostaa. Note 8 kiinnostaisi kynän kannalta ja moniajoltaan, näyttäisi hyvin onnistuvan suuren näytön takia. Muutenki hieno kapula kaikinpuolin.

  Iphone X kiinnostaisi koska en ole paljoa iphonen kanssa seurustellut. Ja näytti muutenki upealta kapistukselta kun kävin liikkeessä testailemassa. Jos nyt joku IPx omistaja haluaisi antaa oman mielipiteen puhelimesta niin laita tulemaan. Oletko ollut tyytyväinen vai kadutko ostoa? Mitä kaikkea ihmeellistä siitä oikein löytyy?

  Ja kolmanneksi kiinnostaisi tuleva Galaxy S9+ malli. Tupla kamera, 6gb ramia, suuri näyttö, tehokas prosessori ja mitä kaikkea sitä nyt tuleekin siihen. Mietin että jos nyt note 8 ostan niin jälkeenpäin saattaisi kaduttaa kun en ostanutkaan S9+. Vaikea päättää näistä kolmesta luurista. Säästänkö ja odotanko noin 2kk kunnes tuo S9+ tulee vai ostanko Note 8 vai Iphone X?
   
 2. Kontrolli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  14/9/12
  Viestit:
  1579
  Tykkäykset:
  704
  Puhelinmalli:
  Apple + Huawei
  Itse tässä pyöritellyt vähän samoja mietteitä, jos kyse on vaan vaihtokuumeesta niin odottelisin reilun kuukauden tuohon S9:n julkkariin. Tosin aika paljon noista spekseistä on jo vuodettu, eihän sieltä nyt mitään supermullistavaa ole tulossa.

  Vähän ajatellut tuota Notea, ihan vaan vaihtelun vuoksi. Tuolle kynälle en kyllä käyttöä keksi, toisaalta tuo dualsim itselleni mahdollistaisi taas duunikäytönkin kätevästi, jolloin kynälle varmasti käyttöä tulisi.
   
 3. tumb1

  tumb1

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/9/14
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  Sony
  Mitenköhän tuon S9/S9+:n julkaisu tulee näkymään Note 8 hinnassa vai näkyyköhän mitenkään? Onko olemassa riski että kynäpuhelin jääkin hyllyyn, riippuu tietysti toisen hinnoittelusta..
   
 4. olpero

  olpero Tuntematon jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  31/3/09
  Viestit:
  682
  Tykkäykset:
  344
  Puhelinmalli:
  X
  Onhan tää X aika paljon pienempi kuin Note. Et jos sulle on iso näyttö tärkee, niin enpähän tiedä onko sun puhelin..? Tosin olet käynyt liikkeessä testaamassa, miltä se sinusta tuntui? Näyttö kuitenkin laadultaan ihan parhaimmistoa, todella hyvännäköinen. Ylipäätään koko IOS tuntuu tässä todella sulavalta kaikkine pyyhkäisy-eleineen. Jos X:n ostat nyt, niin väittäisin että aika varmasti saat hyvällä diilillä vaihdettua tulevaan S9+ luuriin jos jostain syystä alkaakin iphone kyllästyttämään.

  Note 8:n ehdottomasti huonoin puoli tällä hetkellä on se, että sen arvo käytettynä on aivan kauhea. Näitä myydään nyt kuudella sadalla..? Jos meinaat pari vuotta samalla luurilla mennä, niin ei se sitten haittaa, mut jos nyt kaupasta ostat tonnilla Noten niin varaudu siihen että varsinkin S9 julkkarin jälkeen näiden arvoi voi lähennellä viittä sataa käytettynä. Hurja tilanne...
   
  jan noth tykkää tästä.
 5. juselote1

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  30/1/14
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung
  Itekki mietin nuita hintoja että mitenkä vaikuttaa kun tulee tuo s9 malli. Ja tuo Note 8 käytetty hinta on jotain ihan tajutonta. Kyllä, tällä hetkelläkin käytetty kapula liikkuu 600e luokassa. Tosi outoa..

  Iphone x kyllä näytti niin pirun hienolta ja tuntu mukavalta kädessä. Testailin sitä noin parin miinuutin ajan joten käyttö rajoittuu siihen. Toisaalta kun mietin näyttöjen kokoa niin ei se itsellä hirveästi vaikuta. Onhan se note 8 helkutin iso kapula ja hyvä se oli myös kädessä. Kaareutuva näyttö kyllä vetää puoleensa. Himskatti kun on vaikeaa. Jos sitä vain odottelisi muutaman viikon ja kahtoisi mitenkä hinnat tulee olemaan. Jos nyt ihan uutena saisin iphone x puhelimen hintaan ~750e niin ostaisin heti.
   
 6. Superexo

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/3/17
  Viestit:
  58
  Tykkäykset:
  43
  Puhelinmalli:
  Mate9 pro
  Itellä note8 julkaisusta asti käytössä, tuli hommattua ipad tuossa joululahjaksi itselle niin alkanut jotenkin kuumottelemaan se iphonex, mutta notessa kyllä kivoja juttuja.

  Itsekään en kovin ahkerasti kynää käytä, mutta melkein jokapäivä on jotain kuva tiedostoja joista saa näppärästi kynällä poimittua tekstin ja liitettynä sen viestiin jne, joka on oikeasti hyödyllistä. Nuo realiaikaiset viestit ja turhuudet ei sitä ole.

  Iphonessa ehkä houkuttaa sen pienempi koko, sekä käyttöliittymä on ainakin ipadissa kolahtanut itselle todella hyvin.
   
 7. piggy99 Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  16/5/13
  Viestit:
  136
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  samsung
  Itse vaihdoin IPhone 7 -> Note 8 -> IPhone X ja ei kyllä päivääkään ole kaduttanut, notessa hyvä kamera ja muutenkin Ok puhelin, mutta jotain siitä jäi kuitenkin kaivelemaan IPhone 7 jälkeen, ei niinkään koko vaan Samsungin idle akun kulutus, illalla jos oli 100% akkua niin aamulla 90-94% ja samaa rataa jatkui koko päivä eli Note 8 kyllä imee virtaa reilusti vaikka puhelimeen ei koskisi ollenkaan.
   
 8. mobile_90 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/10/16
  Viestit:
  121
  Tykkäykset:
  20
  Puhelinmalli:
  Galaxy S8 Orchid Grey
  Jos S9 mallien hinta nousee niin samaa luokkaa tulee Note 8 maksamaan mitä pienempi S9 eli saattaa pudota 900€ luokkaan muttei mullistavasti koska S mallit ovat eri mitä Note mallit

  Jos kynää ei tarvitse niin Galaxy S9+ tai iPhone X riippuen iOS vs Android et kumpi enemmän miellyttää :)
   

Jaa tämä viestiketju