• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Peruttu iPhone X 64 G Space Grey Hki

Tila
Ei auki vastauksille.

karkka

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
14   0   0
Liittynyt
2.8.2002
Viestit
860
Reaktiopisteet
188
Takuu
on alkaen 8.6.2018
Kuitti
löytyy power.fi
SIM-lukittu
ei
Väri
Space Grey
Tallennustila
64
Kunto
Uudenveroinen
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
750
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
Vain nouto
Myyjän nimi
Karkka
Myyjän puhelinnumero
0504390651
Myydään ilman kytkyä rahalla ostettu iPhone X 64 G Space Grey. En löytänyt mitään naarmuja tai jälkiä. Uutena laitettu näyttöön iTapsalla lasikalvo joka myös erinomaisessa kunnossa. Laite siis muutenkin vain reilu 3kk vanha. Kuitit löytyvät ja Applen nahkakotelo ostettu viikko pari sitten. Myyn uuden puhelimen tieltä pois. Pelkkä Applen nahkakotelo maksaa 59€.

Mukaan laatikko ja siihen kuuluvat tavarat. Laturia lukuunottamatta käyttämättömiä.

Yhteydenotot mielellään sms 0504390651.

En postita näin kallista laitetta. Haluan myös, että ostaja pääsee tarkistamaan, että kaikki on kunnossa.
 

Liitteet

 • IMG_0010.JPG
  IMG_0010.JPG
  101.9 KB · Katsottu: 163
 • IMG_0009.JPG
  IMG_0009.JPG
  117.8 KB · Katsottu: 168
 • IMG_0007_2.jpg
  IMG_0007_2.jpg
  90 KB · Katsottu: 170
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom