Iphone vaihtoon!

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja softaaja93, 29/3/10.

 1. softaaja93

  softaaja93

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/07
  Viestit:
  45
  Tykkäykset:
  0
  Terve! Nyt on iphone myynnissä, ja sen verran kovia tarjouksia tullut, että myyn pois. Se vaan mietityttää, että mikä puhelin seuraavaksi? Vaatimuksena olisi kapasitiivinen kosketusnäyttö, ja samaan tapaan sulava käytettävyys niinkuin iphonessa. Puhelimesta saisi löytyä hyvät sähköposti, facebook, ja internet-selailu ominaisuudet. Lisäksi kuuntelen paljon musiikkia, eikä ohjelmien hyvästä saatavuudestakaan olisi haittaa. Iphone vastaa aika hyvin tarpeitani, mutta haluaisin välillä kokeilla jotain uutta. Mitä malleja suosittelette, noita kosketusnäyttö-puhelimia näyttää olevan jo vähän joka valmistajalta, ja yhteen malliin perehtyminen vie aina monta tuntia. I need your help guys!
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos jätetään perusluurit pois, niin pohdi haluatko Android, WinMobile, vai Symbian puhelimen. jos nörttilelun haluat niin Nokian N900:n.

  Iphonen jälkeen voisi ehkä olla sopiva tutustumi kohde Android pohjainen laite, sieltä tuoreimpia (tehokkaimpia). WinMobile jos työkalua, mutta se ei tainnut nyt olla mielessä ja niissä hyvä resistiivinen monipuolisempia kuin kapasitiivinen, Kapasitiivisia Symbiankoenita löytyy SE:ltä, Samsungilta, ja yksi Nokialta, en tiedä sitten miten sopii jos haluat "iPhonea".
  N900:n putuaa myös pois jos nyt jsotain syystä haluat nimenomaan kapasitiivisen, tosein ei se ehkä muutenkaan ole sun juttus, jos et halua tosissaan erilaista.


  Ohjelma tarjonnassa oikeastaa kaikki hakkaa iPhonen monella rintamalla, mutta tiettyjen sektoreiden kappallemäärissä jäävät rankasti jälkeen ja sen myötä kokonaismäärässä. Yhteisö ja nettisysteemeissä mainitut vaihtoehdot ovat vahvoja. Suomen oloissa alkaa olevaan vakiokamaa 900:n 3G.

  Jos iPhonella pärjäsit ja tyydyt vähän yksinkertaisempaa niin tutustua Samsungin JETiin.
   
 3. softaaja93

  softaaja93

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/07
  Viestit:
  45
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos vastauksesta! En koske pitkällä kepilläkään symbian-puhelimeen, kyllä se pitää olla toi android, tai muu linux pohjanen käyttis mielellään. HTC:ltä tuleva Desire kiinnostaa kovasti, mutta sitä joutuu vielä odottelemaan. Mielellään en puhelinta uutena osta, vaan uudenveroisen nettikaupasta saa halvemmalla. N900 ei kiinnosta, jotenkin kömpelöltä tuntuu käyttää, ja muutenkin liian paksu mun mieleeni. Lähinnä nuo htc puhelimet ja motorola droid, sekä nexus one kiinnostaa. Jos löytyy joltain muilta valmistajilta kilpailijaa näille, niin kertokaa ihmeessä lisää. Mitäs noista HTC:n luureista suosittelette meikäläiselle? 1. vaatimus on kuitenkin luotettavasti ja nopeasti toimiva käyttöjärjestelmä. flash-tuki ois myös ihan ok, sekä fm-lähetin.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  SE:n Androidin voisit myös vilasta, muuten jo listasitkin aika hyvin ne koneet joita tulee mieleen niistä vakvasti otettavista joita Suomessa saa (tai no osa lähinnä vain Verkkokauppa.comissa) kuvittelen ettei sinua ne vanhemmat Androidid koneet kiinnosta.
   
 5. Infra

  Infra Vuoden foorumilainen 2014 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  60   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  26273
  Tykkäykset:
  9586
  Puhelinmalli:
  Vaihtuu jatkuvasti
  SonyErkin X10 ei sitten ole multitouchia, eikä sitä siihen ole ikinä tulossakaan, nimittäin raudasta puuttuu sille tuki kokonaan.

  Androideista suositeltavaa on HTC:n luurit, ihan jo sen takia jos haluaa vähän puuhailla custom rommien kanssa. Milestoneen esim ei saa ollenkaan custom rommeja.
   
 6. softaaja93

  softaaja93

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/07
  Viestit:
  45
  Tykkäykset:
  0
  Harkinnan alla nyt HTC Desire ja Legend. Molemmat kiinnostaa paljon, mitäs muita vastaavia malleja on tulossa lähiaikoina muilta valmistajilta. Ei toi x10 kyllä nappaa yhtään. Vierastan SE:tä ja muutenkin näyttää olevan htc:tä jäljessä.
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Desire ei taida olla vielä hyllyssä (?), muuten varmaan olisi ykkös valinta, joudut kai turvautuun Legendiin tai Googlen versioon.
   
 8. Infra

  Infra Vuoden foorumilainen 2014 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  60   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  26273
  Tykkäykset:
  9586
  Puhelinmalli:
  Vaihtuu jatkuvasti
  Kai sitä nyt jaksaa sen kuukauden odotella että Desireä alkaa löytymään kaupoilta. Käyttää vaikka jotain jämäluuria sen aikaa jos iphone on jo myyty. Tai sitten verkkokaupasta kipaisee Googlen Nexus Onen (johon muuten saa sen HTC Desiren rommin asennettua)
   
 9. softaaja93

  softaaja93

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/07
  Viestit:
  45
  Tykkäykset:
  0
  Mitäs mieltä olette google nexus onesta? Nexus one vai desire iphonen korvaajaksi?
   
 10. slaizer Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  4/4/10
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  0
  Nexus One ja Desire on raudalta sama vehje. Desiren romin saa Nexukseen ja toisinpäin. Ite meinasin Desireä kanssa venailla mut aattelin lopulta, että Googlen brändistä on tulevaisuudessa ehkä enemmän hyötyä ja hain sellasen Verkkokaupasta. Plus, en jaksanut venailla kuukautta. :) En kadu todellakaan. Paras puhelin mikä mulla on koskaan ollut, helposti.

  Pieksee Iphonen kyllä, mut kannattaa pitää mielessä et Android Market on Suomessa vasta tulossa. Appseja on kyllä hyvin, mut se häviää App Storelle vielä tässä vaiheessa. Maksulliset softat on blokattu, joten joudut asentamaan MarketEnablerin tai säätämään jostain jenkkiläisen/brittiläisen sim-kortin ostojen ajaksi.

  Itse puhelimesta mulla ei ole yhtä pahaa sanaa.
   

Jaa tämä viestiketju