Mobiili.fi iPhone SE:n muotoilu kuin suoraan kolmen vuoden takaa – iPhone 5s:n omistajat kiittävät

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kun iPhone SE julkistettiin maanantaina, oli vastaanotto vähintäänkin ristiriitainen. Suoraan vuodelta 2013 kaapattu muotoilu ja Force Touchin tiputtaminen antoivat monille selvän viestin, ettei Apple halua esitellä uusia innovaatioita neljän tuuman iPhonessa. Toisaalta iPhone 6s:stä lainatun tekniikan sekä pienemmän näytön avulla, iPhone SE on tällä hetkellä paitsi tehokkain, myös parhaan akkukeston omaava iPhone. Näistä lähtökohdista onkin melkoinen dilemma päättää, pitääkö iPhone SE:tä pienenä tehopuhelimena vai mielikuvituksettomana rautapäivityksenä – kenties molempina.

  Ne, jotka pettyivät iPhone SE:n vähintäänkin konservatiiviseen muotoiluun, voivat lohduttautua Applen hiljattain vahvistamalla tiedolla siitä, että iPhone SE tulee olemaan yhteensopiva vanhojen iPhone 5s:n suojakuorien kanssa. Käytännössä vanhasta puhelimesta päivittävän ei tarvitse käyttää rahaa uusiin kuoriin, ja kuten yhdysvaltalainen PhoneArena-sivusto huomautti, on uudenkin iPhone-käyttäjän helpompi löytää puhelimelle halvat suojakuoret verkkokauppojen tarjouskoreista.

  Vaikka ensisilmäyksellä suojakuorien yhteensopivuus ei välttämättä tunnu suurelta asialta, on hyvä ottaa huomioon, että suojakuorien lisäksi yhteensopivuus koskee todennäköisestä myös telakoita ja lukuisia muita lisävarusteita. Viime syksynä Apple joutuikin kohtaamaan kritiikkiä iPhone 6s:n muotoilun muuttamisesta, sillä lievästi aiempaa paksumpi puhelin ei sopinut kaikkiin vanhoihin suojakuoriin ja lisävarusteisiin. Myös pulskistunut Lightning-kaapeli nousi viime syksyllä Mobiili.fin uutisiin.

  [​IMG]
  Lightning-kaapeli pulkistui viime syksyllä. Vasemmalla iPhone 6s:n mukana tullut kaapeli ja oikealla vanhempi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju