• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Vaihdettu iPhone SE 16GB (Space Gray)

Tila
Ei auki vastauksille.

johnnyw

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
28   0   0
Liittynyt
26.11.2013
Viestit
563
Reaktiopisteet
199
Puhelinmalli
Vaihtelee
Takuu
Juu
Kuitti
Juu
Väri
Space Gray
Tallennustila
16GB
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ainoastaan
Hintapyyntö
-
Sijainti
Kotka
Toimitustavat
F2F tai matkahuolto
Myyjän nimi
Joni V
Myyjän sähköposti
yv
Myyjän puhelinnumero
yv
Tulipahan taas testattua ja todettua että ei ole nää omput mun juttu. Eli vaihtoon 5.1.17 ostettu uudenveroinen musta iPhone SE. Mukaan alkp pakkaus,laturi, parit kuoret (applen musta nahkainen suoja & joku perus valkoinen flipcover ) ja tietysti kuitti. Vaihdossa voi ehdottaa jotain halvempaa tai saman hintaluokan uudehkoa android luuria. Vaihdokille sen verran kriteereitä että oltava hyvässä kunnossa, eli mitään naarmuisia/lasirikkoisia turha tarjota.

E. Muutama heikkolaatuinen kuva lisätty liitteeksi.

Vaihto ensisijaisesti F2F kotkassa. Toki matkahuollon kauttakin mahdollista, mutta tuossa tapauksessa tarvin vaihdokin ensin itselle kun ei ole mitään varaluuria.
 

Liitteet

 • 20170126_102802.jpg
  20170126_102802.jpg
  172 KB · Katsottu: 66
 • 20170126_102544.jpg
  20170126_102544.jpg
  255 KB · Katsottu: 63
 • 20170126_102705.jpg
  20170126_102705.jpg
  299.9 KB · Katsottu: 68
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom