Mobiili.fi iPhone, Lumia ja Galaxy – yksi kaapeli kaikkiin puhelimiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Yksi mobiilialaa pisimpään puhuttaneista ongelmista on ollut matkapuhelinvalmistajien erilaiset standardit latauskaapelien suhteen. Siinä, missä aikaisemmin jokaisella valmistajalla oli omia latureitaan, on viimeisen vuosikymmenen aikana standardit selvästi yksinkertaistuneet. Tästä huolimatta jako USB-latureita käyttäviin Android- ja Windows-valmistajiin, ja omia Lightning-latureitaan käyttävään Appleen, on yhä ilmeinen.

  Niille, jotka pitävät matkoilla mukanaan esimerkiksi Android-tablettia ja iPhonea, on kahden laturin mukana kuljettaminen välttämätön paha. Jos mukana pitää vielä varalatureita tai ylimääräisiä tiedonsiirtokaapeleita, alkaa pelkistä latureista muodostumaan melkoinen lisä matkalaukkuun. Ongelma on tiedostettu myös tuoreessa Kickstarter-projektissa, jossa on keskittynyt USB- ja Lightning-standardien yhdistämiseen.

  LMcable-nimellä kulkeva lataus- ja tiedonsiirtokaapeli on samannimisen yrityksen ensituote, joka toimii niin iOS-, Android- kuin Lumia-puhelintenkin kanssa. Länsi-Australiassa toimiva yritys on toistaiseksi kerännyt Kickstarterin kautta LMcablelle kasaan yli 160 000 Australian dollaria, eli noin 107 000 euroa. Oman kaapelinsa voi tilata Kickstarterin sivuilta noin 14 euron hintaan ja kampanja on käynnissä vielä 25 päivän ajan.

  [​IMG]
  LMcable-kaapeleita on tilattavissa neljässä eri värissä. Eri vaihtoehdo ovat ”sunlight white”, ”vintage brown”, ”moonlight black” ja ”cowboy blue”.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju