Mobiili.fi iPhone-kuvakilpailun näyttävät voittajat julkistettiin – palkintoina 18 kultaharkkoa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Vuosittain järjestettävä iPhone Photography Awards -kilpailu on jälleen nostanut esiin iOS-mobiilivalokuvauksen parhaimmistoa. Sekä ammattilaisille että innostuneille amatööreille sopiva kisa järjestettiin tänä vuonna yhdeksättä kertaa.

  CNETin mukaan kilpailuun osallistui tänä vuonna tuhansia kuvaajia 139 maasta. Kaikista näistä osallistujista pääpalkinnon voittajaksi selviytyi Siyuan Niu otoksellaan ”Man and the Eagle”. Nimen mukaisesti kuvassa näkyy nenä nokkaa vasten rauhoittuva mongolialainen mies sekä hänen lemmikkikotkansa.

  [​IMG]
  iPhone Photography Awardsin pääpalkinnon voittaja vuodelle 2016.


  Niun ohella kilpailussa nostettiin esiin kolme Vuoden Valokuvaaja -tittelin voittajaa, joista ensimmäiseksi sijoittunut on peräisin puolasta ja kaksi muuta Yhdysvalloista. Näiden lisäksi voittajia valikoitiin erikseen 18 aihekategoriassa, joita ovat esimerkiksi panoraamakuvat, eläinkuvat ja luontokuvat. Kategoriavoittajille annettiin palkinnoksi ihkaoikeat kultaharkot. Kaikki voittajat löydät vuoden 2016 kilpailugalleriasta.

  iPhone Photography Awards -kilpailuun voi osallistua millä tahansa iPhonella, iPadilla tai iPod Touchilla otetulla kuvalla. Kuvia ei saa säätää tietokoneella, mutta iOS-sovelluksilla jälkikäsittely on sallittua. Samoin iPhoneille tarkoitettujen lisälinssien käyttö on sallittua.

  Ensi vuoden taistoon voi jo osallistua kilpailun kotisivuilla. Kuvia otetaan vastaan 31. maaliskuuta 2017 asti.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju