Mobiili.fi iPhone-kiimaa? Applen julkistus teki loven pornosivuston kävijämääriin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 7 Plus.


  Applen uudet puhelimet ovat joka vuosi iso uutinen mobiililaitteiden saralla, ja niiden esittelytilaisuus saa myös niin sanotut tavalliset tallaajat kiinnostumaan elektroniikasta keskivertoa enemmän. Sen verran merkittäviä ovat uudet iPhonet, että jopa aikuisviihteen katselu maltetaan hetkeksi keskeyttää. Tämä käy ilmi PornHub-sivuston julkaisemista kävijätiedoista.

  Aikuisviihdesivusto PornHub jakaa mielellään tietoa siitä, miten ja minkälaista sisältöä ihmiset sen sivuilta katsovat, ja nyt sivusto on julkaissut tilastoa keskiviikon iPhone-julkistuksen aikana tapahtuneesta liikenteestä.

  iOS-käyttäjät muodostavat yleensä noin 35 prosentin osuuden sivuston 60 miljoonasta päivittäisestä kävijästä, kertoo PornHub blogissaan. Apple-käyttäjät ovat selvästikin mielenkiinnolla seuranneet iPhone-julkistusta, sillä julkistustilaisuuden aikana iOS-laitteilla tehtiin 9,5 prosenttia vähemmän vierailuja PornHubissa kuin normaalisti vastaavana aikana. Lisäksi Applen Safari-selaimella tehdyt vierailut vähenivät 8,8 prosenttia julkistustilaisuuden aikana.

  [​IMG]
  PornHubin iOS-kävijät iPhone 7 -julkistusten aikana.


  Ilmeisen innostavia olivat Applen esittelemät uutuudet, sillä pian tilaisuuden jälkeen käynnit PornHubissa lähtivät jälleen nousuun, ja julkistusta seuranneiden tuntien aikana Safari-käyntejä oli lähes kuusi prosenttia normaalipäivää enemmän.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju