Mobiili.fi iPhone-käyttäjät syövät Android-leiriä terveellisemmin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Eat24 päätti heittää oman tulitikkunsa iOS- ja Android-alustojen välillä vallitsevaan kilpailutilaan. Palvelun ylläpitäjät tarkkailivat kolmen kuukauden ajan ruokasovelluksensa tilauksia ja käytettyjä filttereitä. Näin saatiin aikaiseksi joitakin tilastoja Applen ja Googlen asiakkaiden terveystottumuksista. Tai niiden puutteesta.

  Eat24:ssä ruokatarjontaa voi seuloa erilaisilla filttereillä, joita ovat esimerkiksi ”terveellinen” ja ”vihannekset”. Testijaksolla iPhone-käyttäjistä 27,3 prosenttia klikkasi itsensä ensimmäisenä terveellisten ruokien pariin. Android-käyttäjistä samaan ryhtyi vain 17,8 prosenttia.

  Toisena mittarina Eat24 piti vihannesten kaipuuta. 35 prosenttia iPhone-tilauksista sisälsi kasviksia, kun taas Androidin puolella vihanneksiin päätyi 28 prosenttia. Vihannekset olivatkin iPhone-käyttäjien parissa suosituin yksittäinen hakufiltteri. Android-käyttäjät kaipasivat eniten mausteista ruokaa.

  Myös kuntoilu saatiin vedettyä mukaan tuloksiin. iPhone-käyttäjät valitsivat nimittäin noudon toimituksen sijaan lähes kaksi kertaa useammin kuin Android-käyttäjät.

  Varsinaisen datan lisäksi Eat24 pelaa pöytään kortteja, joissa vertaillaan esimerkiksi iOSin ja Androidin brändäyksiä. Tällä saralla herkkujen mukaan nimetyt Android-versiot ovat luonnollisesti heikoilla jäillä. Kokeen ote onkin selvästi humoristinen, vaikka varsinainen kerätty tilastotieto on kiistatta mielenkiintoista.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju