iPhone + iPad + iCloud yhteenkäypi

Keskustelu osiossa 'Apple', aloittaja baronfin, 23/3/15.

 1. baronfin

  baronfin Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  21/6/11
  Viestit:
  158
  Tykkäykset:
  64
  Hei,

  Olen tavallaan pitkän linjan Applen ekosysteemin käyttäjä (since 2007), mutta nyt vasta olen ensimmäistä viikkoa iPhonen kanssa käyttäjänä ja minulla olisi ekosysteemistä hieman kysyttävää.

  Musiikit, elokuvat:
  Nämä ovat toimineet kuin junanvessa. Elokuvat ostettu iloisesti AppleTV:llä tai padilla. Koko ostohistoria nähtävillä puhelimessa ja tarvittaessa jopa ladattavissa. Hieman ehkä turhaa, mutta onpahan mahdollisuus siihen. Musiikin ostohistoria nähtävillä ja tarvittaessa ladattavissa. Homma siis toimii.

  Pelit:
  Onko niin, että pelien tallennuksen ovat laitekohtaisia? Ettei pelitallennus siirry iCloudin kautta laitteelta toiselle? Ei millään jaksaisi AG Driven alkupään kenttiä vääntää puhelimella uusiksi, mutta mitään keinoa en ole vielä tuohon keksinyt. Onko joka peli näin vai löytyykö jostain pelejä jotka ovat ns. "Pilvessä" kaikkialla vapaasti pelattavana ala Game of Thrones?

  iCloud salasanat
  Missä vika? En ole saanut salasanoja täyttymään iPhonella vaikka periaatteessa omasta mielestäni asetuksissa on kaikki ok. Toisaalta jossain on varmasti vielä jotain häikkää kun jo kertaalleen täytetyt salasanat eivät jää puhelimen muistiin.

  iPadilta Youtubea AppleTV:n kautta telkkariin. Puhelin soi ja samalla telkkukin keskeyttää piirretyn ja hälyyttää. Pystyykö iPhonen ns. "tiputtaa" pois tästä kokonaisuudesta ettei puske väkisin väliin?

  No, räpeltämällä oppii joka päivä jotain uutta. Vinkkejä/kokemuksia? Jailbreikkaaminen ei takuuaikana kiinnosta.
   
 2. Jusku

  Jusku Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  3/11/03
  Viestit:
  994
  Tykkäykset:
  149
  Puhelinmalli:
  iPhone 6 (+Jolla)
  Eikös näiden pitäisi mennä Game Centerin kautta? Ainakin osa peleistä kysyy, että jatketaanko siitä missä toisella laitteella ollaan. Ainakin Supercellin pelit tekee näin.

  Soiko iPad aina silloin, kun puhelinkin soi? Sen saa asetuksista pois, oisko ollut Asetukset -> Facetime. En tiedä vaikuttaako tuohon, luulisin että tuo auttaisi.
   
 3. Infra

  Infra Vuoden foorumilainen 2014 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  60   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  26270
  Tykkäykset:
  9586
  Puhelinmalli:
  Vaihtuu jatkuvasti
  Facetimen asetuksista tosiaan pois se iPhone cellular calls
   
 4. baronfin

  baronfin Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  21/6/11
  Viestit:
  158
  Tykkäykset:
  64
  Mitäs mitäs, onko Microsoftin kohtauspaikassa tapahtunut muutoksia? iPadin ja iPhonen välillä ei kalenterimerkinnät vaihda paikkaansa, mutta iPadin ja vaimoni Lumian kanssa kylläkin, mutta iPhonen ja Lumian välillä ei taasen.

  Omasta mielestäni iPadissa ja iPhonessa on identtiset asetukset taustalla. Mitä ihmettä?
   
 5. Antiko Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/1/13
  Viestit:
  350
  Tykkäykset:
  39
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 820
  Eikös se kohtauspaikka poistettu kokonaan? Microsoft lähetteli minulle siitä varoitusviestejä, vaikken Lumiaa enää käytäkään.
   

Jaa tämä viestiketju