1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

iPhone ei toimi enään.

Keskustelu osiossa 'Apple', aloittaja Romeo43, 21/6/09.

 1. Romeo43

  Liittynyt:
  21/6/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Latasin pari tuntia sitten tuon uusimman päivityksen iPhone 3G:lle ja nyt puhelin ei toimi enään käytännössä ollenkaan. Kun laitan puhelimen päälle tulee viesti jossa lukee SIM-kortti lukittu, aktivoi iPhone syöttämällä sopiva SIM ilman PIN-lukitusta. Syötän oikean PIN koodin eikä mitään tapahdu. Taustalla on vaan kuva jossa neuvotaan kytkemään iPhone iTunesiin. En pysty tekemään puhelimella mitään muuta paitsi soittaa hätäpuheluita.

  Olen liittänyt puhelimen jo kymmeniä kertoja iTunesiin eikä se auta. iTunesilta tulee joku virhe ilmoitus jossa lukee " -9808. tuntematon virhe ".

  Tuo ei voi johtua siitä että puhelin ei olisi liitettynä iTunesiin koska näen iTunesissa minun puhelimeni ja patchinkin onnistuin lataamaan iTunesista. Ainut vaan että en pysty enää aktivoida puhelinta päivityksen lataamisen jälkeen.

  Mitä on tehtävissä? Puhelin suoraan Soneralle vai onko jotain mikä on jäänyt multa huomaamatta?
   
 2. ayifa

  Liittynyt:
  1/11/03
  Viestit:
  102
  Tykkäykset:
  0
  Minulle tapahtui aivan sama ongelma, mutta irrotin puhelimen tietokoneesta ja sammutin. Syötin uudestaan PIN-koodin ja sen jälkeen kiinnitin taas koneeseen ja yhtäkkiä toimi. Kokeile muutama kerta, niin minäkin tein ja yhtäkkiä kaikki oli kohdallaan.
   
 3. Tege

  Tege

  Liittynyt:
  14/11/06
  Viestit:
  936
  Tykkäykset:
  19
  Puhelinmalli:
  Kaikki
  No yksi tapa on ottaa siitä Simistä toisellä kännyllä se pin-koodin kysely pois ja iskeä koneeseen ja ootella...
   
 4. Romeo43

  Liittynyt:
  21/6/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Laitoin jo PIN koodin kyselyn pois päältä eikä auta. En voi edelleenkään tehdä mitään muuta paitsi soittaa hätänumeroon.

  Ayifa kiitos vinkistä mutta olen kokeillut jo noin 50 kertaa eikä tunnu auttavan. En enää tiedä mitä pitäisi tehdä. Jos Sonera vie puhelimen huoltoon saako heiltä jonkun toisen puhelimen lainaksi siksi aikaa?
   
 5. Tege

  Tege

  Liittynyt:
  14/11/06
  Viestit:
  936
  Tykkäykset:
  19
  Puhelinmalli:
  Kaikki
  Oletko koittanut ajaa DFU-moodissa 3.0 fw:tä uudestaan sisään?
   
 6. J.J-75 Bannattu tunnus

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230  http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/article302522.ece?s=r&wtm=mikropc/-22062009


  Uusi iPhone kävi kaupaksi ja aiheutti ongelmia

  Tietotekniikkayhtiö Applen uusin versio iPhone-puhelimesta on mennyt hyvin kaupaksi sen ensimmäisen myyntiviikonlopun aikana, ainakin myymälöiden pitkistä jonoista päätellen.

  Investointipankki Piper Jaffrayn analyytikko Gene Munster arvioi, että Apple myy puoli miljoonaa iPhone 3G S:ää ensimmäisen viikonlopun aikana.

  Aiempaa iPhone 3G-mallia myytiin sen julkaisuviikonlopun aikana noin miljoona kappaletta. Tosin iPhone 3G oli silloin saatavilla 21 eri maassa, kun nyt 3G S -malli tuli myyntiin vain kahdeksassa maassa.
  Ongelmia aktivoinnissa

  Cnet-uutispalvelun mukaan uuden iPhonen aktivoinnissa on ollut ongelmia jo ensimmäisenä myyntipäivänä, eli viime perjantaina.

  Aktivointiongelmia kohdanneille asiakkaille Apple on lähettänyt sähköpostilla anteeksipyynnön ja hyvitykseksi 30 dollarin arvoisen lahjakortin, jolla pystyy ostamaan musiikkia yhtiön iTunes-musiikkikaupasta.

  Yhtiön mukaan ongelmiin syynä ovat suuret puhelimien aktivointimäärät ja järjestelmävika.


  Tästäkö kysymys...?
   
 7. Tege

  Tege

  Liittynyt:
  14/11/06
  Viestit:
  936
  Tykkäykset:
  19
  Puhelinmalli:
  Kaikki
  Eiköhän toi kaikki ole siellä takana.
   

Jaa tämä viestiketju