Mobiili.fi iPhone-avausviikonloppu ennätyksellinen: ”Yli 13 miljoonaa iPhone 6s:ää”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 6s Plus ja 6s


  Applen iPhone 6s -lanseerausviikonloppu sujui ennätyksellisesti, Apple viestitti tänään odotetusti iPhone 6s:n ja iPhone 6s Plussan tultua ensimmäisillä markkinoilla myyntiin viime viikon perjantaina.

  iPhone 6s:ää ja iPhone 6s Plussaa myytiin avausviikonlopun kolmen päivän aikana yli 13 miljoonaa kappaletta. Luku sisältää asiakkaille toimitetut ennakkotilaukset sekä viikonlopun aikana tapahtuneet uudet myynnit.

  ”iPhone 6s:n ja iPhone 6s:n Plussan myynti on ollut ilmiömäistä, lyöden selvästi kaikki aiemmat ensimmäisen viikonlopun myyntitulokset Applen historiassa”, hehkuttaa Applen toimitusjohtaja Tim Cook myyntiä Applen tiedotteessa. ”Asiakkaiden palaute on ollut uskomatonta ja he rakastavat 3D Touchia ja Live Photos -kuvia, ja emme malta odottaa iPhone 6s:n ja iPhone 6s Plussan tuomista suurempaan määrään maita 9. lokakuuta.”

  Viime vuonna avausviikonloppuna tuolloin uusia iPhone 6 -malleja myytiin Applen mukaan yli 10 miljoonaa kappaletta.

  Huomionarvoista vertailussa viime vuoteen kuitenkin on, että siitä poiketen tänä vuonna Kiina oli nyt mukana avausviikonloppuna. Applelle erittäin merkittävänä markkinana Kiinan vaikutus on suuri. Kuitenkin lopulta avausviikonlopun myyntimäärässä on myös kyse vain Applen kyvystä toimittaa laitteita: tänä vuonna Apple sai asiakkaille ensimmäisen 3 päivän aikana kolme miljoonaa puhelinta enemmän, mutta eroista kysynnässä lukujen erot eivät suoraan kerro.

  Yhdysvaltojen ja Kiinan ohella iPhone 6s:t tulivat perjantaina saataville jo Australiassa, Kanadassa, Hong Kongissa, Isossa-Britanniassa, Japanissa, Puerto Ricossa, Ranskassa, Saksassa, Singaporessa sekä Uudessa-Seelannissa.

  Apple kertoi nyt myös iPhone 6s -myynnin laajenevan 40 lisämaahan mukaan lukien Suomi 9. lokakuuta lähtien.

  iPhone 6s:t tuovat uusina ominaisuuksina muun muassa kosketuksen voiman tunnistavan 3D Touch -näytön, 12 megapikselin kameran sekä luonnollisesti aiempaa tehokkaamman järjestelmäpiirin. Uutena värivaihtoehtona tarjolla on ruusunkultainen Rose Gold.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju