iPhone 8 saattaa myöhästyä – julkistusta povataan loka-marraskuulle

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104
Mobiili.fi-2016-10-11-kello-17.12.22-700x388.png

ConceptsiPhonen näkemys iPhonesta, jossa koko etupuoli on näyttöä.


Apple esittelee normaalisti uudet iPhone-älypuhelimet syyskuussa. Tänä vuonna tilanne saattaa olla kuitenkin toinen, sillä tuoreen raportin mukaan Apple saattaa järjestää julkistustilaisuuden vasta loka-marraskuussa. Economic Daily Newsin raportista uutisoi DigiTimes.

Tuleviin iPhone 8 -puhelimiin odotetaan suuria uudistuksia, mutta ne ovat myös tuoneet Applelle ongelmia. Tietojen mukaan ongelmia on tuottanut kaarevien OLED-näyttöjen laminointiprosessi sekä 3D-etukamera.

Aiemmin tänä vuonna kerrottiin, että Apple haluaisi puhelimien komponentit normaalia aikaisemmin tarkan laadunvalvonnan takia. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että Apple ei pääse normaaliin aikatauluun, vaikka komponenttien toimitukset ovat aloitettu tavanomaista aikaisemmin.

DigiTimes on aiemmin uutisoinut, että iPhone 8:n massatuotanto aloitetaan vasta syyskuussa, joten julkistusta ei tällöin ole järkevää pitää syyskuussa. Apple on normaalisti tuonut uudet iPhonet myyntiin parin viikon sisällä julkistuksesta ensimmäisissä maissa.

Apple esittelee todennäköisesti uudet iPhonet viimeistään marraskuussa, sillä joulusesonkina älypuhelinkauppa käy varsin vauhdikkaana.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom