iPhone 8 jälleen kuvavuodoissa – kaksoiskamerat edessä ja takana?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103
c-fonjbumaeqjm3-e1493394520923-700x697.jpg


Tulevasta iPhone 8 -mallista liikkuu tällä hetkellä verkossa lukemattomia erilaisia ”vuotokuvia”, mutta vielä on kovin vaikea sanoa, minkälaisiin ratkaisuihin Apple puhelimen kanssa lopulta päätyy. Paljon keskenään yhteneviä piirteitä monissa kuvissa kuitenkin näkyy. Nyt 9to5Mac on jakanut kuvan väitetystä iPhone 8:n suojakuoresta sekä puhelimen rakenteista ja komponenteista.

Sekä suojakuori että rakennekuva sisältävät aiemmissa kuvissa nähdyn takapuolen kaksoiskameran, jossa linssit ovat poikkeuksellisesti päällekkäin. Rakennekuvassa näkyy takakamera, jossa salamavalo sijaitsee kahden linssin välillä. Lisäksi komponenteissa mainitaan myös etupuolelta löytyvä kaksoiskamera, joka tässä vaiheessa on hyvin harvinainen ratkaisu älypuhelimissa.

701cac0cgy1ff1eqqvw0qj20u015c7ix-508x700.jpg


Myös langaton lataus mainitaan rakennekuvassa, ja aivan erityisesti mainitaan vieläpä Qi-lataus. Huhuissa on aiemmin mainittu, että Apple saattaisi tuoda puhelimeensa jollain tavalla poikkeuksellisen langattoman latauksen, mutta viimeisimpin raporttien sekä nyt nähdyn kuvan perusteella yhtiö on kuitenkin kallistumassa tutun induktiolatauksen puoleen. Esimerkiksi Apple Watchin langaton lataus perustuu tuttuun Qi-standardiin, mutta hieman muutettuna. Lisäksi Apple taannoin liittyi Qi-standardia ylläpitävään Wireless Power Consortiumiin, mikä puoltaa ajatusta tutun standardin käytöstä.

Kuvien perusteella on kuitenkin edelleen liian varhaista sanoa mitään varmaa. Merkittävä osa verkossa liikkuvista kuvista on silkkaa huijausta tai fanien aikaansaannoksia, minkä lisäksi Apple kokeilee useita erilaisia ratkaisuja, ennen kuin lyö lopulliset ominaisuudet lukkoon.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom