Mobiili.fi iPhone 7 vs. Galaxy S7 – kumpi kestää syvemmän upotuksen veteen?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 7 ja Galaxy S7 ottavat toisistaan mittaa veteen upotuksessa.


  Apple puhuu markkinoinnissaan varovasti iPhone 7:stä roisketiiviinä eikä puhelimen takuu katakaan kosteusvaurioita.

  Mutta todellisuudessa iPhone 7 on paljon enemmän kuin roisketiivis, kuten sen IP67-sertifiointikin jo kertoo: puhelimen pitäisi sen perusteella kestää 30 minuutin upotus metrin syvyyteen.

  Tuoreella EverythingApplePron vedenkestävyystestivideolla iPhone 7 sekä haastaja Samsung Galaxy S7 laitetaan kuitenkin paljon virallisia lupauksia kovemmille. Testi lähtee jo liikkeelle heti 5 jalan eli 1,5 metrin syvyyteen upotuksesta 5 minuutin ajaksi. Tästä molemmat puhelimet selviävät täysin kunnossa. Ensimmäiset merkit ongelmista puhelimista saadaankin vasta 5 minuutin upotuksesta 30 jalan eli yli 9 metrin syvyyteen. Tästä syvyydestä nostamisen jälkeen Galaxy S7 käynnistyy uudelleen eikä iPhone 7:n kotinäppäin enää toimi aivan normaalisti.

  5 minuutin mittaisen 35 jalan syvyyteen eli yli 10,5 metrin syvyyteen upotuksen jälkeen Galaxy S7 on sammunut eikä suostu enää käynnistymään normaalisti: näyttö ei toimi, vaikka kameran kuvausvalo ja LED-ilmoitusvalo vilkkuvatkin. iPhone 7 toimii vielä tämän upotuksen jälkeenkin, mutta sen näytön alareunassa näkyy jo vaurioita kosketusnäytön toimiessa edelleen.

  Video kertoo, että sekä Galaxy S7 että uusi iPhone 7 ovat selvästi vedenkestäviä – eivät vain roisketiiviitä. Mahdottomia syvyyksiä nekään eivät kuitenkaan kestä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju