Mobiili.fi iPhone 7 väitetyssä mallikuvassa – mitat vastaavat iPhone 6s:ää

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  Tuore vuotokuva väitetystä iPhone 7:stä vahvistaa aiempia huhuja, joiden mukaan laitteen mitat vastaisivat iPhone 6s:ää. Lisäksi ulkoiset muutokset näyttävät muutenkin hyvin vähäisiltä.

  [​IMG]

  Uuden kuvan on julkaissut ranskalainen Nowhereelse, ja kuva vastaa samaisen sivuston aiemmin julkaisemaa kuvaa, jonka mukaan ensi syksynä esiteltävä seuraava iPhone muistuttaisi ulkonäöltään hyvin paljon iPhone 6s:ää. Suurin ero näyttäisi olevan takaosan antenniraidoissa, joita on vähemmän kuin 6s:ssä. Lisäksi kamera-aukko on hieman aiempaa suurempi ja lähempänä laitteen kulmaa.

  Mitat vuotokuvassa vastaavat iPhone 6s:ää, eli korkeus on 138,3 millimetriä ja leveys 67,1 millimetriä. Paksuus ei kuvasta käy ilmi, ja huhuissa on liikkunut kahtakin eri näkemystä. Toisen arvion mukaan laite olisi selvästi aiempia iPhone-malleja ohuempi, arviolta 6,1 millimetriä paksu. Esimerkiksi nykyinen iPod touch sekä iPad Air 2 ovat myös 6,1 millimetriä paksuja. Toinen arvio taas väittää, että seuraava iPhone olisi paksuudeltaan 6s:n luokkaa, eli noin 7,1 millimetriä.

  [​IMG]
  Nowhereelsen aiemmin julkaisema vuotokuva väitetystä iPhone 7:stä.


  Nyt nähtyyn vuotokuvaan kannattaa jälleen kerran suhtautua varauksella, mutta se vastaa kuitenkin aiempia huhuja, joiden mukaan ensi syksyn iPhone-mallisto ei olisi ulkoisesti saamassa suuria muutoksia. Isompia muutoksia olisi huhujen mukaan luvassa vasta ensi vuonna.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju