1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Mobiili.fi iPhone 7 tulee myyntiin huomenna – näistä malleista huutava pula

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  iPhone 7 ja iPhone 7 Plus eri värivaihtoehdoissa.


  Applen iPhone 7 ja iPhone 7 Plus tulevat myyntiin ja ennakkotilausten toimitukset alkavat perjantaina 16. syyskuuta 28 maassa ympäri maailmaa, mukaan lukien Suomessa.

  Erityisen suosittuja Applen tarjontaan nähden ovat tänä vuonna olleet suurempi iPhone 7 Plus kaikissa eri versioissaan sekä peilimusta väri myös pienemmän iPhone 7:n osalta.

  Applen mukaan Yhdysvalloissakin edellä mainitut mallit myytiin täysin loppuun ennakkotilausjakson aikana.

  ”Emme voisi olla tyytyväisempiä iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan vastaanottoon”, kommentoi Apple ennakkotilauksia. ”Me vilpittömästi arvostamme asiakkaidemme kärsivällisyyttä tehdessämme kovin töitä uuden iPhonen saamiseksi kaikkien halukkaiden käsiin niin nopeasti kuin mahdollista.”

  iPhone 7 -puhelinten kysyntä on saattanut yllättää myös Applen. Viimeisimpien tietojen mukaan Apple olisi korottanut iPhone 7 -tilausten määrää alihankkijoilta ja tähtäisi 100 miljoonan puhelimen valmistamiseen vielä tämän vuoden aikana. Alun perin iPhone 7:n loppuvuoden toimitusmääriksi arvioitiin vain 72-78 miljoonaa ja sittemmin DigiTimesin alihankkijalähteiden odotusten mukaan 80-85 miljoonaa. Toimitusketjuhuhuihin valmistusmääristä ja niiden muutoksista kannattaa kuitenkin aina suhtautua varauksella.

  [​IMG]
  iPhone 7 Plus.


  Suomessa iPhone-jälleenmyyjistä Elisa yllätti tänään kertomalla, ettei se saanut alun toimituksiinsa Applelta lainkaan Plus-malleja. ”Valitettavasti huomiselle perjantaille myynnin aloitusta varten Apple ei ole toimittanut meille vielä iPhone 7 Plus -malleja ollenkaan. Aloitamme Plus-mallien postittamisen ennakkotilaajille heti, kun Apple aloittaa laitteiden toimittamisen”, Elisan edustaja kertoi.

  Muut jälleenmyyjät, kuten Sonera ja DNA, pystyvät toimittamaan jo huomiseksi ainakin jonkin verran myös Plus-malleja tietyissä väreissä.

  Pienemmän iPhone 7 -mallin saatavuus on huomattavasti Plussaa parempaa ja useimmat ensimmäisen ennakkotilauspäivän 9. syyskuuta tilauksista pystytään toimittamaan kaikkien jälleenmyyjien toimesta.

  Plus-mallin erikoisuus tänä vuonna on sen sisältämä uusi kaksoiskamera, mikä on voinut kiihdyttää sen suosiota aiemmin tavanomaisesta mallien välisestä jakaumasta.

  Useat jälleenmyyjät Suomessa ovat tarjoamassa huomenna perjantaina iPhone 7 -puhelimia myös kivijalkaliikkeistä ostettavaksi rajoitettuja eriä tietyissä väreissä. Ainakin Gigantteihin on tulossa eri iPhone 7 -malleja myyntiin, minkä lisäksi DNA on kertonut iPhone 7 -malleista saapuvan 32 ja 128 gigatavun muistilla varustettuja versioita.

  Myös iPhone 7:n osalta uuden peilimustan värin saatavuus on erittäin heikko.


  @aftershvde Kyllä, DNA Kaupoissa on pieniä määriä Apple iPhone 7 32 Gt ja 128 Gt malleja myynnissä 16.9.2016 :)

  — DNA Asiakaspalvelu (@DNA_Palvelu) September 14, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju