Mobiili.fi iPhone 7:ssä vähemmän rumia antenniraitoja, ei törröttävää kameraa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  MacRumorsin luonnos iPhone 7:stä ilman takaosan poikki meneviä antenniraitoja.


  Monet pitivät iPhone 6- ja 6s-malleissa nähtyjä takaosan muovisia antenniraitoja ja takaosasta törröttävää kameralinssiä melkoisina poikkeuksina Applen yleensä varsin sulavasta ja jopa kauniista muotoilusta. Tulevissa iPhone 7 -malleissa niistä ollaankin pitkälti pääsemässä eroon, mikäli uusimpaan huhuun on uskominen.

  MacRumors-sivusto kertoo luotettavan lähteensä juorunneen, että iPhone 7:ssä ei enää olisi takaosan poikki meneviä muovisia antenniraitoja, ja että kameran linssikin olisi siististi takakuoreen upotettuna, kuten se oli iPhone 6:a edeltävissä malleissa.

  iPhone 6- ja 6s-mallien takaosaa ”koristavat” muoviraidat liittyvät laitteen käyttämiin antenneihin, jotka eivät metallisen kuoren läpi toimisi kunnolla. Esimerkiksi mobiilidatayhteyksillä varustetuissa iPad-malleissa takaosan yläreunasta löytyy leveä muovikaistale, joka mahdollistaa antennien toiminnan, mutta viimeisimmissä iPhone-malleissa Apple päätyi hoitamaan asian takaosaa värittävillä raidoilla. MacRumorsin mukaan iPhone 7:ssä muovikaistaleet löytyisivät edelleen laitteen sivuilta ja ylä- sekä alalaidasta, mutta takaosan yli meneviä raitoja ei enää nähtäisi.

  Kameroiden osalta iPhone 7:n kerrotaan saavan entistä matalamman kameran, joka ei enää vaadi takaosasta koholla olevaa linssiä. Jo aiemmin on huhuttu, että iPhone 7 Plus voisi saada jonkinlaisen kaksoiskameraratkaisun, kun taas pienempi iPhone 7 tyytyisi tavanomaiseen yhteen takakameraan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju