Mobiili.fi iPhone 7:ssä taas ongelmia: ihka uusi puhelin voi olla lukittu jonkun toisen Apple-tiliin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Aktivointilukittun iPhonen voi avata vain kirjautumalla linkitetylle Apple ID -tilille.


  Applen iPhoneissa on jälleen ilmennyt yllättävä ja mielenkiintoinen ongelma.

  Uusiakin iPhone 7 -puhelimia on saapunut aktivointilukitus päällä jonkun toisen, vieraan Apple-tiliin linkittyneenä. Tapauksista kertoo muun muassa MacRumors. Aktivointilukitus tarkoittaa puhelimen olevan lukittu niin, että sen voi avata vain siihen kytkettyyn Apple-tiliin kirjautumalla.

  Suuri mysteeri on, miksi uusiakin iPhone 7 -puhelimia voi saapua asiakkaille tällaisessa tilassa. Ongelma on vakava, sillä se estää täysin uuden puhelimen käyttöönoton.

  iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -puhelinten ohella iPhone 6s ja iPhone 6s Plus -puhelimia on ajautunut samaan tilaan tehdasasetusten palauttamisen yhteydessä.

  MacRumors kertoo, että osa ongelman kohdanneista on saanut Applen poistamaan aktivointilukituksen osoitettuaan ostaneensa puhelimen.

  Apple ei ole julkisesti kommentoinut asiaa.

  Osassa tapauksia aktivointilukitus on kytkeytynyt päälle useammankin kerran, jolloin Apple on vaihtanut puhelimen uuteen.

  iPhone 7 -puhelimissa on esiintynyt osalla käyttäjistä myös useita muunlaisia ongelmia. Itse laitteissa olevat ongelmat eivät kuitenkaan ole koskeneet merkittävää osaa iPhone 7 -puhelimista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju