Mobiili.fi iPhone 7:ssä Bluetooth-ongelmia autojen kanssa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 7:n pohjasta ei löydykään enää 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää.


  Erinäiset Applen iPhone 7 -puhelimen kanssa koetut ongelmat jatkuvat nyt raportoiduilla ongelmilla autojen Bluetooth-yhteyksien kanssa.

  Erityisesti ongelmista on raportoitu BMW-autojen kanssa. Lisäksi ongelmia on hajanaisemmin myös muiden autojen kanssa, ainakin Kia ja Ford mainittu osassa ongelmaraportteja.

  Ongelmat ilmenevät Bluetooth-parituksen epäonnistumisena tai sen vielä onnistuessa äänentoiston lakkaamisena vain muutaman sekunnin jälkeen. Puhelimen palauttamisesta tai uudelleenparittamisesta ei ole ollut pysyväksi ratkaisuksi ongelmaan.

  BMW:ltä on kommentoitu, että iPhone 7 ei ole hyväksytty ja näin ollen tuettu laite sen autoissa ennen testauksen valmistumista. Lisäksi se on kehottanut odottamaan päivitystä iPhonen iOS-käyttöjärjestelmään.

  iPhone 7:ssä ei ole enää perinteistä kuulokeliitäntää, joten sen kytkeminen auton äänentoistojärjestelmän AUX IN -liitäntään vaatisi adapterin käyttämistä. Ilman erikseen ostettavia lisävarusteita tämä puolestaan tarkoittaa, ettei puhelinta voi samaan aikaan ladata.

  Aiemmin iPhone 7:n osalta on raportoitu osaa laitteista koskevasta sihinästä kovassa rasituksessa, ongelmista verkkoyhteyksien katoamisessa lentokonetilan käyttämisen jälkeen sekä kuulokkeiden painikkeiden toimimattomuudesta, minkä Apple jo korjasi iOS 10:n ensimmäisessä päivityksessä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju