iPhone 7 Plus rupesi savuamaan – Apple: ”Tutkimme asiaa”

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216
iPhone7Plus-JetBlk-34BR-LeanForward_PR-PRINT-420x270.jpg

iPhone 7 Plus.


Eilen Brianna Olivas latasi Twitteriin videon, jossa hänen iPhone 7 Plus -älypuhelimensa rupesi yhtäkkiä vain savuamaan. Videolla näkyy, kuinka näyttölasi paisuu irti metallirungosta ja välistä tulee savua. Olivas kertoo, että hänen poikaystävänsä oli ottanut puhelimen irti laturista, minkä jälkeen puhelin rupesi pian savuamaan.

”Me olemme yhteydessä asiakkaan kanssa ja selvitämme asiaa”, Applelta kerrotaan Mashablelle. Yhtiö kertoi Olivakselle, että se tekee puhelimelle testejä ja palaa asiaan seuraavien viikkojen aikana.

Aivan viaton Olivaksen iPhone 7 Plus ei ollut, sillä hän vei sen Apple Storeen tarkastettavaksi, kun laite ei käynnistynyt. Siellä puhelimelle tehtiin lukuisia testejä, joiden jälkeen puhelimen kerrottiin olevan kunnossa. Puhelin alkoi toimimaan normaalisti, kunnes seuraavana päivänä se alkoi savuamaan.

Apple ei ole kommentoinut, onko kyseessä laajempi ongelma vai onko kyse yksittäistapauksesta. Myöskään ei tiedetä, ovatko muut muuttujat, kuten kolmannen osapuolen laturi, vaikuttaneet asiaan. Kyseessä ei ollut kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun iPhone 7- tai 7 Plus -puhelin olisi väitetysti räjähtänyt.


So my IPhone 7 plus blew up this morning was not even using it, literally no explanation for this pic.twitter.com/sQ8CJt4Y69

— Bree (@briannaolivas_) 23. helmikuuta 2017Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom