• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty iPhone 7 Plus 32gb Matta + Watch S2 42mm Alumiini

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
16.9.2012
Viestit
8
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Lumia 800
Takuu
Voimassa
Kuitti
Löytyy
Väri
Mattamusta
Tallennustila
32gb
Kunto
Virheetön
Vaihto
Androidiin
Hintapyyntö
1000€
Sijainti
Tampere
Toimitustavat
F2F, Posti
Myyjän nimi
Timo
Otsikon mukaan myytävänä heti julkaisussa ostettu puhelin. Täysin virheetön ja toimiva yksilö. Kello ostettu myöhemmin, tammikuussa 2017. Molemmista löytyy kuitit. Nyt on mieli janoaa taas Androidien muokattavuutta, joten pistetään iOs-laitteet pakettina myyntiin.

Puhelin on Matte black - väriltään ja kello on Space grey aluminum. Mukaan tulee pari suoojakuorta ja gigantista ostettu wallet case. Kelloon löytyy yksi tarvikehihna, joka on ostettu eBaystä.

Hintapyyntö yhteensä paketille 1000€, pelkkä puhelin irtoaa 700€ tai tarjoa summaa! Vaihdossa voi tarjota tuoreita Android-puhelimia (tarjoa suoraa myös välirahaa, en tähän määrittele sen kokoa, kun vaihtolaitteiden arvot voi olla niin eri tasoa).

Mieluiten nouto. Postitus onnistuu ennakkomaksulla. Laitteet sijaitsee Tampereella. Kuvia saa pyytää sähköpostilla kun tänne sai kerralla vain kolme liitettä.

Näiden lisäksi löytyy myös AppleTv 4th gen, tästä voi halutessaan kysyä lisää.

Myynnissä myös muualla.

puhelin_edesta.jpg
puhelin_takaa.jpg
kello1.jpg
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom