• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty iPhone 7 Plus 128gb Musta/Apple Watch Series 2

Tila
Ei auki vastauksille.

Rene Haavisto

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
13   0   0
Liittynyt
18.11.2015
Viestit
106
Reaktiopisteet
89
Puhelinmalli
iPhone 13 Pro Max
Takuu
Kyllä 3v
Kuitti
On
Väri
Musta
Tallennustila
128 Gb
Kunto
Uutta vastaava
Vaihto
S7 Edge Musta
Hintapyyntö
900
Sijainti
Espoo
Toimitustavat
F2F
Myyjän nimi
Rene Haavisto
Myyjän sähköposti
rene.haavisto@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0400968936
Myynnissä iPhone 7 Plus 128gb Musta. Ostettu dna:lta joten 3 vuoden takuu löytyy. Kyseessä on takuuhuollosta tullut uusi puhelin, käytössä ollut reilu viikon sen jälkeen. Kunto on siis todella hyvä. Vaihtona voi ehdotella Galaxy S7 edge plus rahaa ja mieluiten värinä musta. Myynnissä on myös Apple Watch Series 2 42mm tähtiharmaa mustalla sport-rannekkeella. Hinta sille on 360€.
 

Liitteet

 • DSC00324.JPG
  DSC00324.JPG
  553.8 KB · Katsottu: 96
 • DSC00327.JPG
  DSC00327.JPG
  458.7 KB · Katsottu: 86
 • DSC00328.JPG
  DSC00328.JPG
  410.6 KB · Katsottu: 96
 • DSC00329.JPG
  DSC00329.JPG
  372.2 KB · Katsottu: 95
 • DSC00332.JPG
  DSC00332.JPG
  630.9 KB · Katsottu: 69
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom