Mobiili.fi iPhone 7:n takakuori ja näyttökaapeli vuotokuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2092
  Tykkäykset:
  4
  Tuore kuvavuoto väittää näyttävänsä aidon iPhone 7:n takakuoren sekä näytön kaapelin. Painoarvoa 9to5Macin esittelemille kuville tuo se seikka, että samainen lähde paljasti aikoinaan iPhone 6:n ulkonäön, eli vuotoa voinee pitää kohtuullisen luotettavana.

  [​IMG]

  Vuotokuva ei varsinaisesti tarjoa yllätyksiä, sillä vastaava muotoilu on nähty jo aiemmissa vuotokuvissa. Takaosan antenniraidat kulkevat nyt siististi vain laitteen ylä- ja alareunoja pitkin, ja kamera-aukko on siirtynyt lähemmäksi yläkulmaa.

  Kamera-aukon reuna seuraa 7:ssä symmetrisesti yläkulman kaarta, kun aiemmissa iPhone 6- ja 6s-malleissa törröttävä takakamera istui takakuoressa nätisti ja epäsymmetrisesti kuin syylä. Monien käyttäjien harmittelema kamerakohouma näyttäisi silti edelleen säilyvän kuvioissa.

  [​IMG]

  Takakuoren lisäksi vuotokuvissa esiintyy väitteen mukaan iPhone 7:n näytön kaapeli tai johtosarja, joka poikkeaa hieman iPhone 6s:n vastaavasta osasta.

  [​IMG]

  Kuvista ei valitettavasti käy ilmi, onko iPhone 7:n alaosassa edelleen tallessa 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Sen häviämisestä on huhuttu kovasti suuntaan sekä toiseen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju