Mobiili.fi iPhone 7:n suorituskyvyn esittelyyn käytetty peli nyt saatavilla iOS:lle ja Androidille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2077
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kun Apple viime viikolla esitteli uusia iPhone 7 -malleja, puhelimen suorituskykyä esiteltiin uuden pelin avulla, näyttämällä miten 400 lentävää apinaa näkyvät näytöllä samaan aikaan. Nyt tuo peli on saatavilla niin iOS- kuin Android-laitteillekin.

  Oz: Broken Kingdom on varsin näyttävän oloinen RPG- eli roolipeli, joka vie pelaajan lastenkirjoista ja elokuvista tuttuun Oz-maahan. Pimeys on vallannut maan, ja pelaajan pitää yhdessä tuttujen hahmojen, kuten Variksenpelättimen ja Tinamiehen kanssa taistella pahaa vastaan ja palauttaa Oz entiseen loistoonsa. Tarinan lisäksi pelissä on myös Arena-moodi moninpeliä varten.

  [​IMG]

  Pelin pelaamiseen ei välttämättä tarvitse juuri iPhone 7:ää, mutta olipa kyseessä sitten iOS- tai Android-laite, parhaiten pelin näyttävät grafiikat pääsevät oikeuksiinsa riittävän tehokkaalla mobiililaitteella.

  Sovellus on maksuton ja pelattavissa ilmaiseksi, mutta sen tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoja. Sovellus on ladattavissa Android-laitteille Googlen Play-kaupasta ja iPhonelle sekä iPadille Applen App Storesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju