Mobiili.fi iPhone 7:n saatavuus heikko – täältä sellaisen voi vielä nyt saada

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 7 Plus ja iPhone 7.


  Applen iPhone 7 ja iPhone 7 Plussan ennakkotilausten toimitukset alkoivat tänään myös Suomessa. Lisäksi iPhone 7 -puhelimia tuli rajoitetusti myyntiin myös liikkeistä.

  iPhone 7 Plussaa ei saa tällä hetkellä käytännössä mistään, vaan puhelin on täysin loppuunmyyty.

  iPhone 7 -puhelimen voi kuitenkin tiettyjen värien ja muistimäärien osalta vieläkin tällä hetkellä kaupasta löytää.

  Verkkokauppa.comissa aamulla iPhone 7 -puhelimia jäi myymälöistä myytäväksi sekalaisesti, mutta juuri nyt artikkelin kirjoitushetkellä jäljellä on enää muutamia 32 gigatavun malleja Pirkkalan myymälässä.

  Powerin verkkosivujen mukaan sen Tampereen myymälässä olisi varastossa iPhone 7 -puhelimia eri väreissä 32 ja 128 gigatavun muistilla.

  Giganteissa iPhone 7 -puhelimia tuli myytäväksi myymälöistä vaihtelevasti ja niitäkin oli voinut myymäläkohtaisesti varata ennakkoon. Mobiili.fin tietojen mukaan muihin kuin pääkaupunkiseudun Gigantteihin iPhone 7 -puhelinten toimituseriä on voinut saapua vielä iltapäivän puolellakin.

  Operaattoreista Elisa ei tuonut iPhone 7:ää myyntiin kauppoihinsa lainkaan. Soneralla ja DNA:lla tarjolla oli iPhone 7 -malleja rajoitetusti, mutta suurin osa näistä on nyt jo aamun jälkeen myyty. Tarkan tiedon eri myymälöiden tilanteesta saa suoraan myymälästä.

  iPhone 7:n saatavuuden voi odottaa paranevan tulevina viikkoina. Ensi viikolla odotetusti myös operaattorit saavat ensimmäiset varsinaiset iPhone 7 Plus -toimituseränsä Applen alkaessa toimittaa puhelimia myös itse oman kauppansa ennakkotilaajille Suomessa.

  Peilimustan värivaihtoehdon saatavuus pysynee pidempään, jopa useita viikkoja erittäin heikkona jopa sen ennakkotilanneille. Kaupasta suoraan myös iPhone 7 Plussan ostoa voi joutua odottamaan vielä jopa viikkoja.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju