Mobiili.fi iPhone 7:n Force Touch -kotinäppäin ja musta värisävy jälleen huhuissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2167
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Martin Hajekin näkemys syksyn 2016 uudesta iPhonesta.


  Applen ensi syksyn iPhone-mallisto on näillä näkymin saamassa varsin vähän ulkoisia uudistuksia aiempiin iPhone 6- ja 6s-malleihin nähden, mutta se ei tarkoita, etteikö jotain uutta silti olisi odotettavissa, varsinkin pintaa syvemmällä. Uudentyyppinen kotinäppäin ja uusi värivaihtoehto ovat jälleen tuoreiden huhujen aiheina.

  Japanilainen MacOtakara kertoo Applen alihankintaketjun liikkeelle laittamista juoruista, joiden mukaan seuraava iPhone ei enää käyttäisi aiemmista iPhone-malleista tuttua fyysistä kotipainiketta. Sen sijaan kotinäppäin olisi samassa tasossa etupaneelin kanssa, ja se simuloisi fyysistä painallusta tärinämoottoreiden avulla. Vastaava järjestelmä on käytössä myös uusimmissa MacBook-tietokoneissa, joiden Force Touch -ohjauslevy ei painettaessa varsinaisesti painu, mutta antaa pienellä värähdyksellä käyttäjälle tunteen klikkauksesta.

  [​IMG]
  Martin Hajekin näkemys syksyn 2016 uudesta iPhonesta.


  Uusi kotinäppäin sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitännän pois jättäminen raportin mukaan auttavat Applea tekemään seuraavasta iPhonesta vedenkestävän. Jo nykyiset iPhone 6s -mallit sisältävät jonkin verran tiivisteitä suojaamassa sisuksia kosteudelta, ja myös tuleva iOS 10 -käyttöjärjestelmä sisältää viittauksia siihen, että seuraava iPhone voisi olla virallisesti vedenkestäväksi luokiteltu.

  Uuden kotinäppäimen lisäksi MacOtakaran tuore raportti mainitsee jälleen myös uuden värivaihtoehdon. Sivuston mukaan tulossa olisi musta iPhone, ja jo aiemmin on arveltu, että kyseessä voisi olla Apple Watchista tuttu ”Space Black” eli ”tähtimusta”. MacOtakaran mukaan uusi värivaihtoehto on ”hyvin todennäköinen”.

  Näyttävistä tietokonemallinnuksistaan tunnettu suunnittelija Martin Hajek havainnollisti jo aiemmin, miltä uudella kotinäppäimellä ja mustalla värisävyllä varustettu iPhone 7 voisi näyttää.

  Huhuttujen teknisten uudistusten ja värityspolitiikan lisäksi ilmassa roikkuu myös kysymys tulevan iPhonen mallinimestä. Vanhan kaavan mukaan ensi syksynä vuorossa olisi iPhone 7, mutta joidenkin raporttien mukaan Apple olisi säästämässä iPhone 7 -nimen ensi vuoteen ja puhelimen isompaan ulkoiseen uudistukseen. Erään huhun mukaan ensi syksynä saatettaisiinkin julkaista iPhone 6SE.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju