• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Iphone 7 JetBlack 256Gb

Tila
Ei auki vastauksille.

jimbba

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
32   0   0
Liittynyt
12.2.2014
Viestit
149
Reaktiopisteet
15
Puhelinmalli
puhelinmalli
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
Väri
Jet Black
Tallennustila
256Gb
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ehkä
Hintapyyntö
650
Sijainti
Sipoo
Toimitustavat
Naamatusten
Myyjän nimi
Jimi
Alkuvuodesta ostettu ip 7, joitain hentoja hiusnaarmuja takapuolella. Niiltä ei voi välttyä, ei mitään suurta. Muuten täysin priima!

Paketti kamoineen ja kuitti.
Uag monarch kuori tumma.
Applen merensininen nahkakuori orkkis.
Applen musta nahkakuori orkkis.
Peel Jet Black kuori.

Paiskaa yyvee jos kiinnostaa. Jos hinta ei miellytä, tarjoa:)
 
Viimeksi muokattu:

jimbba

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
32   0   0
Liittynyt
12.2.2014
Viestit
149
Reaktiopisteet
15
Puhelinmalli
puhelinmalli
Ylöspäin, hintaa laskettu!
 
Palaute - 100%
76   0   0
Liittynyt
15.9.2013
Viestit
3227
Reaktiopisteet
5152
Puhelinmalli
Paratiisin kielletty omena
Ostan pois. Jatketaan yv.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom