Mobiili.fi iPhone 7 -ennakkomyynti alkoi – Applen omassa kaupassa toimitusajat venyvät jo jopa...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 7 Plus.


  iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan ennakkomyynti on alkanut. Ennakkomyynti käynnistyi virallisesti kello 10.01.

  Toimitusajat venyvät jo vain puolen tunnin tilattavana olleen jälkeen pahasti.

  Erityisen suosittu tarjontaan nähden näyttää olevan peilimusta väri iPhone 7 Plussasta. Sekä 128 että 256 gigatavun tallennusmuistilla sen toimitusaika-arvio Applen omassa Suomen verkkokaupassa on venynyt jo puolen tunnin tilausajan jälkeen marraskuulle eli pahimmillaan yli kahden kuukauden päähän iPhone 7 -toimitusten virallisesta alkamispäivästä ensi viikon perjantaina, 16. syyskuuta.

  Muista iPhone 7 Plus -väreistä toimitusajaksi ilmoitetaan aikaväliä 16.9-21.9., 6-8 päivää sekä 2-3 viikkoa. Yleisesti voidaan todeta 32 gigatavun hinnat alkaen -vaihtoehtojen saatavuuden olevan heikompi kuin suuremmalla 128 tai 256 gigatavun muistilla varustettujen versioiden.

  Peilimustaa pienempää iPhone 7 -mallia saa vielä Applen omasta kaupasta 1-2 viikon toimitusajalla.

  Muiden värien osalta iPhone 7:n tilanne on varsin samankaltainen iPhone 7 Plussan kanssa. Suuremman tallennusmuistin malleja on saatavissa yleisesti ottaen nopeammin, kun 32 gigatavun mallien toimitusaikaennusteet venyvät jo 2-3 viikkoon.

  iPhone 7 ja iPhone 7 Plus tulivat tänään ennakkomyyntiin myös operaattoreilla ja muilla jälleenmyyjillä Applen oman kaupan lisäksi. Myös niiden osalta saatavuustiedot vastannevat luultavasti päälinjoiltaan Applen kaupassa nähtyä, mutta nämä myyjät eivät tarjoa kaupoissaan ennusteita toimitusajoista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju