• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Vaihdettu iPhone 7 32gb matte black *Turku / Salo / Lohja

Tila
Ei auki vastauksille.

iMikko

@kartami
Palaute - 100%
74   0   0
Liittynyt
16.10.2010
Viestit
6599
Reaktiopisteet
5730
Puhelinmalli
iPhone12
Takuu
kyllä
Kuitti
kyllä, Elisa
Väri
matta musta
Tallennustila
32gb
Kunto
kuin uusi
Vaihto
ei
Hintapyyntö
550
Sijainti
Salo / Turku
Toimitustavat
F2F
Myydään erinomaisessa kunnossa oleva matta musta 32gb iPhone 7. Ei naarmuja / kolhuja. Alkuperäiset roippeet tulevat mukaan lisäksi löytyy lompakko mallinen kotelo sekä Applen originaali musta silikonikuori. Kuulokkeet käyttämättömät. Ostettu Elisalta 26.1.2017 ja takuutodistus löytyy.

Kaupat mielellään F2F Salo / Turku / Lohja akselilla. Postitus onnistuu kun maksu näkyy tilillä. HP 550€

Voit tarjota vaihdossa hyväkuntoista Pixeliä.

kuvia:

20170420_214055.jpg


20170420_211524.jpg
 
Viimeksi muokattu:

iMikko

@kartami
Palaute - 100%
74   0   0
Liittynyt
16.10.2010
Viestit
6599
Reaktiopisteet
5730
Puhelinmalli
iPhone12
nosto...
 
Viimeksi muokattu:

iMikko

@kartami
Palaute - 100%
74   0   0
Liittynyt
16.10.2010
Viestit
6599
Reaktiopisteet
5730
Puhelinmalli
iPhone12
Nostetaas tämä takaisin myyntiin -> Google Pixeliä saa ehdottaa vaihtoon.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom