• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Peruttu iPhone 7 128Gt mattamusta

Tila
Ei auki vastauksille.

Cahiz

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
7   0   0
Liittynyt
5.4.2015
Viestit
27
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Oneplus 9 Pro
Takuu
27.10.2016 alkaen
Kuitti
Kyllä
Väri
Mattamusta
Tallennustila
128Gt
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
600
Sijainti
Riihimäki
Toimitustavat
Nouto,Posti
Hyvässä kunnossa oleva iPhone 7.Ostopäivästä eteenpäin 24kk takuu.Näytössä ollut uudesta saakka panssarilasi ja käytetty aina suojakuorta.Mukaan myyntipakkaus sisältöineen.
Järkeviä tarjouksia kuunnellaan mutta ei kuitenkaan vaihtoa kuin rahaan.
 

Liitteet

 • IMG_20170312_171317.jpg
  IMG_20170312_171317.jpg
  226.8 KB · Katsottu: 104
 • IMG_20170312_171256.jpg
  IMG_20170312_171256.jpg
  194.5 KB · Katsottu: 101
Viimeksi muokattu:

Cahiz

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
7   0   0
Liittynyt
5.4.2015
Viestit
27
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Oneplus 9 Pro
Hintaa tarkisteltu alaspäin ja ilmoitusta ylöspäin
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom