• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Peruttu iPhone 7 128gb

Tila
Ei auki vastauksille.

pistola

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
9   0   0
Liittynyt
19.3.2011
Viestit
102
Reaktiopisteet
24
Puhelinmalli
iPhone 11 Pro
Takuu
Kyllä
Kuitti
Ei
Väri
Mattamusta
Tallennustila
128gb
Kunto
Uudenveroinen
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
700
Sijainti
Turku/Salo
Toimitustavat
Nouto, posti
Myyjän nimi
Olli
Myydään erittäin hyvässä kunnossa oleva iPhone 7 128GB, väritykseltään mattamusta. Käytön jälkiä ei ole missään, luuria pidetty alusta asti suojakuoressa ja näytönsuojakalvolla varustettuna. Ostettu Soneralta marraskuussa, kuittia ei löydy, mutta takuu luonnollisestikin voimassa. Tämä voidaan sitten ostajan kanssa vielä tarkistaa Applen sivuilta, että takuut tosiaan on voimassa.

Mukaan tulee alkuperäinen laatikko, kuulokkeet, audio-adapteri, laturi ja Applen viralliset (eli ei mitkään kiinakopiot) suojakuoret, toinen nahkainen ja toinen silikoninen - väriltään nämäkin mustat.

Sijainti Salo/Turku työajoista riippuen. Lisätietoja laitteesta saa YV:llä tai sähköpostilla ollimattileino@gmail.com
 

pistola

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
9   0   0
Liittynyt
19.3.2011
Viestit
102
Reaktiopisteet
24
Puhelinmalli
iPhone 11 Pro
Up, tarjouksia saa toki esittää.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom