• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty iPhone 7+ 128gb mattamusta

 • Viestiketjun aloittaja 56391
 • Aloituspäivä
Tila
Ei auki vastauksille.
5

56391

Takuu
Kyllä 14.11.2016 eteenpäin
Kuitti
Kyllä
Väri
Mattamusta
Tallennustila
128
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
700
Sijainti
Kokkola
Toimitustavat
Posti,nouto
Myyjän nimi
Juuso
Myyjän sähköposti
Yv
Myyjän puhelinnumero
Yv
iphone 7+ kiertoon näyttössä lasikalvo ja muuten puhelinta suojaa puron ohut kuori. Jotai kuluma jälkeä antennin kohdalla, otan kuvat niistä ja liitän myöhemmin.
Muuten virheetön luuri.
Mukaan kaikki mitä uutenakin, kuitti myös.
Ei vaihtoa tälläkertaa.
 

Liitteet

 • IMG_0249.JPG
  IMG_0249.JPG
  91.3 KB · Katsottu: 72
 • IMG_0250.JPG
  IMG_0250.JPG
  103.8 KB · Katsottu: 71
 • IMG_0251.JPG
  IMG_0251.JPG
  91.8 KB · Katsottu: 71

JoeBlack

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
233   0   0
Liittynyt
23.8.2013
Viestit
4365
Reaktiopisteet
6204
Puhelinmalli
Vaihtuu
Kuinka vanha verme? Laita kuvat kulumasta :)
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom