Mobiili.fi iPhone 6s purettiin – yllättävän helppo korjata

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Apple iPhone 6s


  Apple julkaisi iPhonet reilut pari viikkoa sitten ja nyt toimitukset rupeavat alkamaan. iFixit on nyt ottanut purettavakseen iPhone 6s:n ja se onkin yllättävän helppo korjata. Monet aiemmat iPhonet – ja muut Applen mobiililaitteet – ovat saaneet varsin heikkoja korjattavuusarvosanoja, mutta iPhone 6s saa jopa seitsemän pistettä kymmenestä.

  [​IMG]

  Jo aiemmin varmistui, että iPhone 6s:ssä on kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, mikä on kaksinkertainen määrä viime vuotisiin iPhoneihin verrattuna. Kyseisen LPDDR4 RAM-muistin on valmistanut Samsung. Akun kapasiteetti on laskenut hieman verrattuna viime vuotiseen iPhoneen verrattuna ollen 1 715 milliampeerituntia.

  iFixit kertoo, että iPhone 6s:n näyttöön ja akkuun pääsee helposti käsiksi, mikä helpottaa puhelimen korjaamista. iFixit muistuttaa kuitenkin, että käytössä pitää olla asianmukaiset työkalut, jotta purkaminen ja korjaaminen onnistuvat. iFixit kritisoi puhelimen Touch ID:tä, joka on hankala vaihtaa, koska se on kytketty puhelimen emolevyyn. Kritiikkiä saa myös Pentalobe -ruuvit, jotka ovat harvinaisia. Pentalobe -ruuvi on lähes samanlainen kuin Torx, mutta ne eivät ole toistensa kanssa yhteensopivia.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju