Mobiili.fi iPhone 6s Plus ylikuumentui: ”Salamavalo ei ole käytössä”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 6s ja 6s Plus


  iPhone 6s ja iPhone 6s Plus saapuivat viime viikolla myyntiin lukuisilla markkinoilla. Nyt verkkoon on ilmaantunut kokemuksia, joiden mukaan uudet puhelimet käyvät aiempaa lämpöisempinä. Ylikuumeneminen saattaa johtaa jopa salamavalon toimimattomuuteen.

  Redditissä keskustellaan parhaillaan uusien iPhone-laitteiden lämpötiloista. Useiden käyttäjien mukaan nimenomaan iPhone 6s Plus on ajoittain tuntunut kädessä aiempia iPhoneja lämpimämmältä. Lämpöä on esiintynyt laitteen ensiasetusten yhteydessä, mikä onkin ymmärrettävää laajamittaisen synkronoinnin vuoksi. Moni käyttäjä kertoo kuitenkin tunteneensa lämpöä laitteessa myös kevyempien tehtävien parissa.

  Erikoisin tapaus on käyttäjä bcarp914:n iPhone 6s Plus, joka on nähtävästi ylikuumentunut. Ongelma kävi ilmi, kun puhelimen kamerasovellus kertoi salamavalon olevan poissa käytöstä. Varoitusviestin mukaan iPhonen täytyi viilentyä ennen kuin salamaa voitaisiin jälleen käyttää. Puhelimen omistaja kertoo, että laitetta ei oltu esimerkiksi lojutettu auringossa tai käytetty erityisen intensiivisesti.

  Keskustelusta löytyy myös useita käyttäjiä, joiden uudet iPhonet ovat pysyneet täysin viileinä. Lisäksi salamaongelma tuntuu toistaiseksi olevan yksittäinen tapaus. Toivoa sopii, ettei tapauksia ilmaannu lisää laitteiden saatavuuden kasvaessa.

  [​IMG]
  Varoitusviesti ylikuumentuneessa iPhone 6s Plussassa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju