• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Iphone 6S plus gold 64gb Hinta 400€

Tila
Ei auki vastauksille.

Härski

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
16   0   0
Liittynyt
20.4.2007
Viestit
337
Reaktiopisteet
84
Puhelinmalli
Joku Omppu
Takuu
3.11.2015 ostettu jossa 3 vuoden dna takuu
Kuitti
On
Väri
Gold
Tallennustila
64
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
400€
Sijainti
Vantaa
Toimitustavat
Nouto
Myyjän nimi
Timo
Myyjän puhelinnumero
0500838485
Myynnissä hyvä kuntoinen iphone 6s plus alkuperäisillä tarvikkeilla mitä uutena tuli. Puhelimeen laitettu heti uutena panssarilasi joten näytössä ei naarmuja. Puhelimessa ei ole kolhuja missään rungossa. Voin lähettää kuvia jos joku haluaa.

Siinä kuvat vielä.
 

Liitteet

 • IMG_0024.JPG
  IMG_0024.JPG
  417.2 KB · Katsottu: 87
 • IMG_0023.JPG
  IMG_0023.JPG
  455 KB · Katsottu: 79
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
20.10.2016
Viestit
6
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
iphone 6s plus
Myynnissä hyvä kuntoinen iphone 6s plus alkuperäisillä tarvikkeilla mitä uutena tuli. Puhelimeen laitettu heti uutena panssarilasi joten näytössä ei naarmuja. Puhelimessa ei ole kolhuja missään rungossa. Voin lähettää kuvia jos joku haluaa.

Siinä kuvat vielä.

Tarjoan 380€ nouto vaikka tänään.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom