Mobiili.fi iPhone 6s niin kuin sokeri – mies luuli ostavansa kaksi uutta iPhonea, sai sokeria

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2158
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Apple iPhone 6s, sokeriton versio.


  Tyhmyys on ehtymätön luonnonvara. Tämän osoitti jälleen kerran toteen englantilaismies, joka luuli ostavansa kaksi Applen uutta puhelinta tuntemattomalta vastaantulijalta kadulla. Puhelimien sijaan mies saikin vain paketin sokeria.

  Manchester Evening News kertoo tapauksesta, jossa mies oli liikkeellä Manchesterin keskustassa maanantaina iltapäivällä, kun vastaantulija tarjosi miehelle Applen uusinta iPhone 6s -puhelinta. Mies kävi nostamassa pankkiautomaatista 500 puntaa (noin 680 euroa) ja antoi ne vastaantulijalle, luullen ostavansa kaksi kappaletta puhelimia. Kaupustelija poistui rahojen kanssa paikalta ja mies avasi ostoksensa, vain huomatakseen ostaneensa kalliin paketin sokeria.

  Paikallinen poliisi muistuttikin tapauksen jälkeen, että jos tarjous vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se luultavasti on sitä. Näin hyvissä tarjouksissa todennäköisesti kaupitellaan joko varastettua tavaraa tai vaihtoehtoisesti jotain aivan muuta, kuten nyt sokeria.

  Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun vastaavia huijauksia on tapahtunut. Viime vuonna Manchesterissa eräs mies maksoi 250 puntaa iPadista, mutta saikin laaatikollisen perunoita. Tämän vuoden heinäkuussa Detroitissa Yhdysvalloissa eräs liikkeenomistaja erehtyi ostamaan teinipojilta käyttämättömäksi väitettyjä iPhoneja, mutta saikin sen sijaan käsiinsä muovailuvahaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju