Mobiili.fi iPhone 6s:n teknisiä tietoja vuoti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Väitetyssä vuotokuvassa iPhone 6s:n takakuori.


  Apple valmistautuu uusien iPhone-älypuhelimiensa julkistamiseen. Huhujen mukaan tämän vuoden iPhonet esitellään muutaman viikon päästä syyskuun alkupuolella. Nyt iPhone 6s:n teknisiä ominaisuuksia on vuotanut verkkoon testiohjelman kautta, kertoo TechTastic.

  Apple ei ole koskaan lähtenyt kilvoittelemaan Android-valmistajien kanssa teknisten tietojen kanssa, mutta kaivattu muutos on kuitenkin tapahtumassa. Testiohjelman mukaan Apple olisi vihdoin tuplannut RAM-käyttömuistin määrän iPhoneissa gigatavusta kahteen gigatavuun.

  Järjestelmäpiirinä iPhone 6s:ssä käytettäisiin Applen omaa A9-järjestelmäpiiriä, jossa olisi kokonaisuudessaan kolme suoritinydintä. Ne sykkisivät 1,5 gigahertsin taajuudella. A9-järjestelmäpiiri olisi toteutettu 14 tai 16 nanometrin teknologialla.

  Testiohjelmassa uusi iPhone esiintyy nimellä iPhone 8,2. Aiempien huhujen mukaan uudet iPhonet ovat pyörineet verkossa iPhone 8,1 ja 8,2 -nimillä. Testiohjelman tuloksien perusteella A9-suoritin on piirun verran A8X-suoritinta tehokkaampi. A8X-suoritinta on käytetty iPad Air 2 -tabletissa. Testituloksiin voi kuitenkin vaikuttaa väitetyn iPhone 6s -puhelimen käyttöjärjestelmäversio. Testiohjelmaa käytettäessä iPhonessa oli iOS 8.1.2 -käyttöjärjestelmäversio.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju