Mobiili.fi iPhone 6S:n julkaisulla vaikutuksia aiempiin malleihin – muutoksia iPhone 6 ja iPhone 5S...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2147
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  iPhone 6S:n julkistuksen yhteydessä Apple esitteli puhelimelle uuden ruusunkultaisen värivaihtoehdon. Kaiken kaikkiaan uusi iPhone on saatavilla neljässä eri värissä: hopeisena, tummanharmaana, kultaisena ja ruusunkultaisena. Vanhempien iPhone-mallien kohdalla valikoima ei kuitenkaan jatku yhtä hyvänä, sillä mallistoista tullaan karsimaan pois monien suosima kultainen värivaihtoehto.

  Vanhemman iPhone-mallin ostoa harkitsevien on syytä pysyä lähiviikkoina hereillä, etenkin jos harkinnassa on kultainen värivaihtoehto. Ainakin toistaiseksi kultaista värivaihtoehtoa on hyvin saatavilla kauppojen varastoista ja uusien julkistusten myötä vanhojen puhelinten hinnat tulevat laskemaan noin sata euroa. Kun yhtälöön lisää uusien iPhone-mallien 60 euroa aiempaa korkeammat hinnat, tulee säästöä yhteensä 160 euroa.

  [​IMG]
  Vanhempien iPhone-mallien kohdalla värivaihtoehdot jäävät jatkossa harmaan eri sävyihin.
  Tarkkoja perusteluita värivaihtoehtojen rajaamiseen Applelta ei ole tullut, mutta todennäköisesti syyt ovat kustannussäästöissä ja tuotannon yksinkertaistamisessa. Osasyynä Apple haluaa varmasti myös houkutella kuluttajia uusimpien mallien pariin tarjoamalla tällä saralla enemmän vaihtoehtoja. iPhone 5S:n kaltaisten yli kaksi vuotta vanhojen mallien tuotannon jatkaminen on ylipäätään matkapuhelinalalla harvinaista.

  [​IMG]
  Kaksi vuotta sitten julkaistu kultainen iPhone 5S esillä Applen mainoskuvissa.

  [​IMG]
  iPhone 5S:n kuori purettuna Sonny Dicksonin julkaisemassa kuvassa.

  [​IMG]
  Kultainen versio viimevuotisesta iPhone 6 -puhelimesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju