MobiiliBlogi iPhone 6s- ja iPhone 6s Plus -puhelimet Suomeen 2. tai 9. lokakuuta?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2172
  Tykkäykset:
  4
  Applen uudet älypuhelimet saapuivat kuluneella viikolla myyntiin ensimmäisessä aallossa muun muassa Yhdysvalloissa sekä Iso-Britanniassa. Mutta milloin uutuuksia voidaan odottaa Suomeen? Mitään virallista Apple ei ole toistaiseksi asiasta hihkaissut, mutta allekirjoittanut heittää ilmoille kaksi päivämäärää, joista toisen uskon osuvan oikeaan. Molemmille löytyy kyllä pohjaa, eikä ne ole aivan tuulesta temmattuja.


  Ensimmäinen mahdollinen päivämäärä on 2. lokakuuta. Tästä ajankohdasta on huhuttu maailmalla jo viime viikolla, kun Alankomaiden telealan suunnalta kuului tietoja, että iPhone 6s -sarjan laitteet saapuisivat maassa myyntiin lokakuun 2. päivä. Voisi hyvin olettaa, että Suomi on mukana samassa aallossa Alankomaiden kanssa, joten ehkäpä uutuudet löytyvät Suomessa kaupoista jo ensi viikon perjantaina.

  Toinen veikkaamani ajankohta on perjantai 9. lokakuuta. Tämä on henkilökohtainen arvaus ja perustuu siihen, että tuolloin Suomeen saapuu Apple Watch. Miksipä ei siis lanseerata älykellon kanssa samaan aikaan myös uusia iPhone 6s- ja iPhone 6s Plus -puhelimia?

  Apple esitteli yhdeksännen sukupolven älypuhelimensa syyskuun alkupuolella. Niiden keskeisin uudistus on paineen tunnista 3D Touch -näyttö. Lisäksi niissä on tehokkaampi A9-siru, kaksi gigatavua käyttömuistia, 12 megapikselin takakamera ja kestävämpi 7000-sarjan alumiinista valmistettu runko.

  Katso myös videoni, jossa käsittelen iPhone 6s– ja iPhone 6s Plus -puhelinten uusia ominaisuuksia: Videolla: käsittelyssä iPhone 6s:n uudistukset.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju