• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myydään Iphone 6s ja 64GB ROSEGOLD

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.3.2017
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Millon mikäkin
Takuu
EI
Kuitti
ON
Väri
rosegold
Tallennustila
64
Kunto
todella hyvä
Vaihto
ei kiitos
Hintapyyntö
470
Sijainti
Hämeenlinna
Toimitustavat
nouto, postiennakko
Myyjän nimi
Päivi L
Myyjän puhelinnumero
0405403777
Ollut käytössä vuoden, ehjä kaikinpuolin! Lasia ei ole vaihdettu, täysin naarmuton edestä ja takaa.

Kauppaan kuuluu:

2 uudet kuoret
1 puhelin/korttikotelo
Paketissa olevat kuulokkeet
Laturi
Alkuperäispakkaus ja liput ja laput

Tämä puhelin ei kuulu siihen akkuvikaisten ryhmään. Eli apple julkisti osalle 6s takaisinkutsukampanjan, akku vian takia ja tämä ei sarjanmr perusteella kuulu siihen ryhmään! Eli priima silläkin saralla!. Puhelin sijaitsee Turengissa, kulkeutuu Hämeenlinnaan.

Yhteydenotot puhelimitse mielellään, sähköpostia luen joskus ja jouluna. Uusi puhelin löytyy jo, joten ei kiitos vaihtoa :). Järkevät tarjoukset huomioidaan myös! :)
 

Liitteet

 • Takakansi.jpg
  Takakansi.jpg
  572.7 KB · Katsottu: 119
 • Näyttö.jpg
  Näyttö.jpg
  519.2 KB · Katsottu: 98
 • Kuoret.jpg
  Kuoret.jpg
  763 KB · Katsottu: 72
 • Flip Case.jpg
  Flip Case.jpg
  482.2 KB · Katsottu: 69
 • Box.jpg
  Box.jpg
  53.5 KB · Katsottu: 71
Top Bottom