• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty iPhone 6s - 64GB - Space grey

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 50%
1   1   0
Liittynyt
6.9.2012
Viestit
40
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
iPhone 6s
Takuu
5 kuukautta jäljellä (Tammikuu 2017)
Kuitti
Saatavilla
SIM-lukittu
Ei
Väri
Space grey
Tallennustila
64GB
Kunto
Takuuvaihdettu, täysin käyttämätön
Vaihto
Epätodennäköistä, mutta voin harkita OnePlus 3:n kanssa + rahaa
Hintapyyntö
600€
Sijainti
Naantali
Toimitustavat
Nouto/Posti
Myyjän nimi
Jasper
Myyjän puhelinnumero
0445366509
Takuuvaihdettu iPhone 6s space grey 64GB. Vanha puhelin meni rikki, vakuutus korvasi vaihdetun. Puhelin on kuitenkin täysin käyttämätön eikä avattu kertaakaan. 180€ halvemmalla kuin kaupasta. Puhelimessa on 5 kuukautta takuuta jäljellä Applen tarjoamasta 12 kuukaudesta. Kuittikin on tarpeen mukaan saatavilla. Lähetä mieluiten yksityisviestiä tai lähetä tekstari/soita.

Ainiin, puhelimen mukana saat alkuperäispakkauksen sekä Applen paketissa mukana tulevan laturin ja kuulokkeet. Koko paketti siis mukana, tietenkin.
 
Viimeksi muokattu:

Krademuzy

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
5   0   0
Liittynyt
13.8.2013
Viestit
186
Reaktiopisteet
59
Puhelinmalli
Apple iPhone XR 128Gt
Vaihdossa Sony Xperia Z5 + X määrä rahaa multa?
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom