• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty iPhone 6S 64GB gold 430e

Tila
Ei auki vastauksille.

slate

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
12   0   0
Liittynyt
19.2.2004
Viestit
228
Reaktiopisteet
3
Puhelinmalli
Laidasta laitaan.
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
Väri
Gold
Tallennustila
64
Kunto
Loistava
Vaihto
Kyllä, OP3T, S7 Edge
Hintapyyntö
430
Sijainti
Parainen / Turku
Toimitustavat
Posti, F2F
Myyjän nimi
Lauri
Myyjän sähköposti
@
Loistokuntoinen 6S myyntiin, android on vaan taas saatava käyttöön.

DNA 3v takuu voimassa.

Mukaan luuri, laturi, ostopaketti ja värisuorallinen erilaisia kuoria. Ei kuulokkeita. Nyt käytössä kova ultraslim-kuori. Näytössä lasikalvo. Ostettu marraskuussa 2015.

Vaihdossa vain OP3T / S7 Edge
 

Liitteet

 • IMG_0011 (1).JPG
  IMG_0011 (1).JPG
  204.9 KB · Katsottu: 87
 • IMG_0012.JPG
  IMG_0012.JPG
  184.4 KB · Katsottu: 79
 • IMG_0013.JPG
  IMG_0013.JPG
  303.2 KB · Katsottu: 86
Viimeksi muokattu:

slate

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
12   0   0
Liittynyt
19.2.2004
Viestit
228
Reaktiopisteet
3
Puhelinmalli
Laidasta laitaan.
Nosto, uusi kalvo lasissa ja yksi extra mukaan hymyilevälle ostajalle.
 

Jones1987

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
5   0   0
Liittynyt
24.1.2014
Viestit
96
Reaktiopisteet
3
Puhelinmalli
Samsung S8
Huawei p9 vaihdossa + euroja?
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom