• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty IPhone 6s 64 gb, erittäin hyväkuntoinen

Tila
Ei auki vastauksille.

yussipee

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
4   0   0
Liittynyt
14.9.2008
Viestit
113
Reaktiopisteet
1
Takuu
Ei
Kuitti
Kyllä
SIM-lukittu
Ei
Väri
Musta
Tallennustila
64 gb
Kunto
Todella hyvä
Vaihto
Kyllä, iPhone 8 tai XR, maksan välirahaa
Hintapyyntö
240€
Sijainti
Kerava
Toimitustavat
Nouto, toimitus radanvarteen Keravalta etelään, postitus
Myyjän nimi
Jussi
Myyjän sähköposti
Kerrotaan tarvittaessa
Myyjän puhelinnumero
Annetaan tarvittaessa
F8B6CEE2-F248-44A0-8457-EF55747263D9.jpeg
91BF29AA-7AD6-4F89-B152-36012020BF32.jpeg
AD0BA339-3E44-4F56-8A51-B8F79799A153.jpeg
D6FD07FB-6EF7-4296-8C2A-9536E439E75C.jpeg
Todella hyväkuntoinen iPhone 6s. Tallennustilaa 64 gigaa, näyttö virheetön, koska suojana on aina ollut lasikalvo. Myös takana on pellepeloton-tyyliin pienemmän kännykän lasikalvo.

Sokerina pohjalla kännyssä on uusi, aito Applen akku, joka on vaihdatettu Tectorissa.
Mukaan myös myyntilaatikko kuten kuvista näkyy. Mukaan saa myös pari lasikalvoa, jos laitetta haluaa varjella yhtä hysteerisesti kuin nykyinen omistaja.

Nouto Keravalta tai radan varresta etelään. Postituskin onnistuu tietyin edellytyksin.

Joulunjatkoja kaikille!
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom