• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Iphone 6s 16gb

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
22.1.2017
Viestit
7
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Iphone
Takuu
Ei ostettu 28.12.2015
Kuitti
Löytyy
Väri
Space Grey
Tallennustila
16 gb
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
380 €
Sijainti
Helsinki - Herttoniemenranta
Toimitustavat
Nouto, matkahuolto, posti (maksu tilille -> paketti postiin)
Myyjän nimi
Kristian
Myyjän puhelinnumero
040-5293299
Myyn ylimääräiseksi jääneen Iphone 6s 16 gb - väri space grey.

Mukaan laturi, alkuperäinen laatikko ,alkuperäiset käyttämättömät kuulokkeet. Suojakuori mukaan.

Puhelin on takuu vaihdettu 29.7.2016 ja tällöin otettu käyttöön uutena, mutta takuuna toimii vanhan puhelimen takuu 28.12.2015.

[url=http://aijaa.com/YeHxhB] [url=http://aijaa.com/c18W1Y] [/URL][/URL]
[url=http://aijaa.com/XidRtr] [url=http://aijaa.com/qzxR83] [/URL][/URL]
[url=http://aijaa.com/pQyzOq] [url=http://aijaa.com/ZBUKhk] [/URL][/URL]
[url=http://aijaa.com/3mlal8] [/URL]
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom